(VIDEO) Jeziva snimka koja je zaprepastila region: Kamion pao s nadvožnjaka, vozač poginuo!

Snimka stravične saobraćajne nesreće kod Ljubljane danas je zaprepastila Sloveniju. Vozač cisterne iz Mađarske pokušao je izbjeći udarac Opela Corse te je pao u provaliju duboku 20 metara i poginuo.

U teretno je vozilo zbog neprilagođene brzine udario 41-godišnji vozač Opela Corse nakon što je izgubio kontrolu nad automobilom. U pokušaju da izbjegne nesreću, vozač kamiona, inače državljanin Mađarske, skrenuo je udesno i preko sigurnosne ograde pao s nadvožnjaka ljubljanske obilaznice, s visine od oko 20 metara, javljaju slovenski mediji, prenose 24.sata.hr.

Nažalost, 53-godišnji vozač kamiona je preminuo. Vozač Corse nije povrijeđen, a kao krivcu za izazivanje nesreće prijeti mu do osam godina zatvora.

Policija je cijeli dan provodila uviđaj. Nastala je velika materijalna šteta, a u nesreći je oštećeno još jedno vozilo na koje su pali dijelovi prometne infrastrukture.

Slovenski mediji objavili su i snimku nesreće koja zaista ledi krv u žilama.

– Nije važno kojom se brzinom kretao vozač osobnog vozila, važno je to da je brzina bila neprilagđena uvjetima na cesti, izjavio je za 24ur.com policijski inspektor Aleksander Vrabič.

– Vozač kamiona pokušao je izbjeći prometnu nesreću i tako je izgubio kontrolu nad svojim vozilom, zaključio je Vrabič.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj