Kevin ponovno na TV-u: Prošlo je 29 godina od prvog nastavka

Pred kraj svake godine na televiziji se emitiraju prigodni božićni filmovi, a kao i uvijek, klasik ‘Sam u kući’ ponovno će biti na malim ekranima. Na RTL-u svake nedjelje emitirat će se jedan nastavak popularne peterologije, a kreće se od posljednjeg dijela.

‘Sam u kući 5’ – 1. prosinca

Obitelj Baxter seli iz Kalifornije u Maine. Maleni Finn (Christian Martyn) pokušava uhvatiti kućnog duha te usput stvara najzaštićeniju kuću na svijetu. Zločinci koji namjeravaju opljačkati kuću nailaze na probleme. 

‘Sam u kući 4’ – 8. prosinca

Nakon što su se roditelji Kevina (Mike Weinberg) razveli, njegov život s majkom zagorčava nasilni stariji brat. Prilika za odmor ukaže mu se kad ga otac pozove da Božić provede s njim i njegovom djevojkom Natalie. Dječak doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije u kojem se televizorom, svjetlima i mnogim drugim stvarima može upravljati glasom. Tehnologija će se pokazati vrlo korisnom kad u stan provali dvoje kriminalaca. 

‘Sam u kući 3’ – 15. prosinca

Međunarodna kriminalna organizacija uspjela je ukrasti najnoviji računalni čip iz američkog Ureda za obranu, izniman tajni izum koji će vlasniku pružiti neslućene mogućnosti korištenja povjerljivih svjetskih informacija. Zamjena prtljage na aerodromu uzrokovala je da čip, skriven u automobilu igrački, završi u mirnom predgrađu Chicaga, domu malog Alexa (Alex D. Linz).

‘Sam u kući 2’ – 22. prosinca

Kevin (Macaulay Culkin) je bio siguran da se riješio napornog para zločinaca, ali Harry i Marv doputovali su u New York s genijalnim planom pljačke velikog dućana igračaka. Ne znajući da su njegovi stari protivnici u gradu, Kevin uživa ‘peglajući’ očevu karticu dok se roditelji bezbrižno odmaraju u Floridi. 

‘Sam u kući’ – 24. prosinca

Osmogodišnji Kevin isprva se veseli što napokon u miru može uživati, no njegova kuća nađe se na meti pljačkaša čija je specijalnost ‘pražnjenje’ imućnijih kuća za vrijeme praznika. Kevin se isprva preplaši, no ubrzo shvati da je dovoljno hrabar i maštovit da provalnicima ovo postane najgore iskustvo u životu.

(Global CIR/24sata)

Komentiraj