Madona otkrila da je teško bolesna: “Ja ne odustajem. Ovo je teška bolest, ali…”

Madona, popularna pop diva otkrila je da je zbog iscrpljenosti i boli morala je otkazati nekoliko nastupa iako, kako kažu njeni fanovi, to nimalo nije karakteristično za nju.

image

Njeni nastupi i koncertne ture koje ima po cijelom svijetu uvek su bili energični i uglavnom se činilo kako kraljica popa nikad neće posustati.

Naime, kraljica plesa i muzike sada je progovorila o problemima sa kojima se suočavala, i to putem svog Instagram naloga.

– Oprostite mi za ovaj neočekivani razvoj događaja. Imati koncert svako veče za mene je velika radost, ali je bol koju osjećam postala prevelika, poručila je Madona i dodala:

– Teško mi je da priznam da sam samo od krvi i mesa, ali koliko god mi to poricali, tako je. Moram da odmaram naredna tri dana kako bi mi se oporavilo koljeno, napisala je jednom prilikom i dodala da nikad neće odustati iako boluje od teške bolesti.

– Ja ne odustajem. Ovo je teška bolest, ali moram da skinem štikle i najlonke na nekoliko dana.

Tako je upravo ovim povodom, nedavno sa fanovima na Instagramu podijelila video na kome se vidi kako izgledaju tretmani oporavka nakon njenih nastupa, a potpuno šok je nastao kada su njeni pratioci shvatili da iz šoljice za kafu ispija žućkastu tečnost – urin.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj