OSUMNJIČENI UBIJEN: Više osoba izbodeno na Londonskom mostu, prvi rezultati istrage govore da je napadač nosio lažni samoubilački pojas!

U napadu nožem, koji se dogodio nedaleko od Londonskog mosta u britanskoj prijestolnici, ozlijeđeno je pet osoba. Policija je priopćila da je napadač nasrnuo na prolaznike.

Slikovni rezultat za napad nožem na mostu u londonu"

Iz predostrožnosti, policija tretira incident kao “povezan s terorizmom” te je potvrdila da je upucala jednog muškarca. Na snimkama objavljenim na društvenim mrežama vide se pripadnici policije kako koriste vatreno oružje da bi obuzdali napadača, nakon čega je on preminuo. Prvi rezultati istrage govore da je napadač nosio lažni samoubilački pojas.

Iz policije su naveli da napad dovode u vezu s terorizmom, te je dio grada u kojem se dogodio incident blokiran i pojačane su mjere sigurnosti. Londonska Hitna služba potvrdila je ranije kako je riječ “velikom incidentu” i da je nekoliko ekipa izašlo na mjesto događaja.

Na snimkama i fotografijama objavljenim na Twitteru vidi se nekoliko policijskih vozila i autobusa na mostu te kamion koji se ispriječio preko ulice.

Oglasio se i premijer Boris Johnson, koji se zahvalio policiji i svim hitnim službama na njihovom brzom odgovoru na incident koji se dogodio na Londonskom mostu.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj