(VIDEO) Hit na internetu: Pogledajte kako Aleksandar Vučić govori kineski jezik!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je svoju posjetu Kini u video snimku objavljenom na Instagramu na kojem govori na kineskom jeziku.

“Ovim putem želim da potvrdim svoju posjetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsjednik Xi posjetiti Srbiju krajem sljedeće godine. Želim da zahvalim predsjedniku Xiju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posjetama Srbiji.

Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinit ćemo sve da se osjećate kao kod kuće”, navodi se na stranici Budućnost Srbije uz video Vučića koji govori na kineskom.

Vučić će učestvovati u prvoj polovini 2020. godine u Kini na samitu “Inicijative 17+1” koja Kinu povezuje sa zemljama Srednje i Istočne Evrope.

View this post on Instagram

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I'm confirming my visit to China in April and jubilant President Xi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home. #Serbia #China

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj