NETFLIXOVA SERIJA ‘HOLLYWOOD’: Gledatelji zamrzili ‘Sheldona’ u novoj ulozi

Jim Parsons (47), glumac najpoznatiji kao Sheldon u ‘Teoriji velikog praska’, sada je dobio nešto drugačiju ulogu.

Gledatelji 'mrze' Sheldona  u novoj ulozi: Zastrasujuć je lik

Glumac se pojavio u novoj Netflixovoj povijesno dramskoj seriji ‘Hollywood’ koju potpisuje scenarist Ryan Murphy (54), a gledatelji su se raspisali po društvenim mrežama kako im je zastrašujuć. 

Parsons glumi lik Henryja Willsona koji je utemeljen na stvarnoj osobi, lovcu na talente iz zlatnog doba Hollywooda, a Wilson je bio na glasu kao iznimno neugodna osoba. 

Limitirana serija u sedam epizoda smještena je u razdoblje nakon Drugog svjetskog rata i prati grupu ambicioznih glumaca i filmaša koji nastoje uspjeti u Hollywoodu i to pod svaku cijenu.

Svaki lik donosi jedinstven pogled iza zavjese zlatnog doba Hollywooda i otkriva gledateljima nepoštene sustave i pristranosti kad je u pitanju rasa, spol i seksualnost koja se nastavlja i dan danas.

– Bože, Jim Parsons je tako zastrašujuć u ovoj ulozi – jedan je od komentara. ‘Vidjeti Parsonsa kako je dobro odigrao taj lik bilo je nevjerojatno. Nikad ga nisam vidjela u takvoj ulozi. Mrzila sam ga od početka, onda znate da je uspio’, nadovezala se gledateljica. 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj