SVI MORAMO BITI ODGOVORNI! Matt Damon otkrio da mu je najstarija kćerka preboljela COVID 19

Svjetski mediji pišu da je 21-godišnja Alexia, najstarija pokćerka holivudskog glumca Matta Damona bila zaražena koronavirusom.

Matt Damon Says His Oldest Daughter Contracted COVID-19 While He ...

Naša najstarija kći Alexia je na fakultetu u New Yorku. Ranije ovaj mjesec otkrila je da je zaražena koronavirusom, kao i njezine cimerice iz doma. No, oporavila se i sada je dobro. Svi su dobro’, rekao je Damon koji se trenutno nalazi u izolaciji u Irskoj.

Alexia Barroso je inače prvorođena kći Luciane Barroso koju je dobila s prvim suprugom Arbellom Barrosom. Novi partner lijepe Luciane Matt Damon prihvatio ju je kao svoju te je naziva kćerkom.

U luksuznoj unajmljenoj kući u Dublinu boravi već neko vrijeme sa suprugom Lucianom Barroso te njihovim mlađim kćerima 13-godišnjom Isabellom, 11-godišnjom Giom te 9-godišnjom Stellom.

Slavni američki glumac objasnio je svoje stajalište o koronavirusu koji je zahvatio svijet.

Matt Damon sa suprugom i djecom
Matt Damon sa suprugom i djecomIzvor: Profimedia / Autor: Stoianov-spot /

Za moju majku i punicu to je zapravo vrlo strašno. Svi moramo biti što odgovorniji u ovom trenutku, zadržati distancu koliko god nam to bilo teško, paziti na higijenu i učestalo prati ruke jer sve ovo može biti kobno, pogotovo za naše roditelje.’

Damon je također otkrio da uživa u svom boravku u Irskoj u kojoj se zatekao jer je tamo prekinuo snimanje njegovog novog projekta. ‘Ovo je jedno od najdivnijih mjesta na kojima sam bio. Jednostavno prekrasno. Čini nam se kao da smo u bajci i svima se sviđa’, zaključio je.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj