ZAHVALJUJUĆI FILMU ‘VUK S WALL STREETA’: Jonah Hill je glumac koji najviše psuje u filmovima!

Jonah Hill reagirao je na vijest kako je on glumac koji je do sada najviše psovao glumeći u filmovima, čime je pretekao dosadašnjeg lidera Samuela L. Jacksona.

Prema informacijama koje je objavila internet stranica Buzz Bingo, Jonah Hill je do sadau filmovima opsovao 376 puta čime je pretekao Jacksona koji je opsovao 301 puta. Zato se Jonah Hill oglasio na Instagramu gdje je objavio članak s internet stranice The Wrap i napisao kako se treba zahvaliti mnogim ljudima, prvenstveno Martinu Scorseseu i Samuelu L. Jacksonu.

Jonah Hill zahvalio se Scorseseu jer je uporavo on režirao film „Vuk s Wall Streeta“  u kojem glume Leonardo DiCaprio i Jonah Hill. Kako se u tom filmu neprestano psuje, zabilježeno je više od 700 slučajeva psovanja tako je Jonah Hill izbio na prvo mjesto ove neobične tablice posovanja u filmovima. I ne samo to, toliko se psuje da je i Leonardo DiCaprio pretekao Samuela L. Jacksona i izbio na drugo mjesto te tablice.

Daljnja analiza pokazuje da Hill psuje 22,9  puta na izgovorenih tisuću riječi dok Jackson psuje 6,9 puta na izgovorenih tisuću riječi. Na četvrtom mjestu na tablici nalazi se Adam Sandler, najviše zahvaljujući ulozi u lanjskom filmu „Uncut Gems“, u kojem se psuje skoro kao u filmu „Vuk s Wall Streeta“.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj