GLUMAC JAMES WOODS PODRŽAO PREDSJEDNIKA TRAMPA! “On voli Ameriku više od bilo kojeg predsjednika kojeg sam vidio u svom životu”

Glumac James Woods, nepokolebljivi pobornik predsjednika Donalda Trampa, u nedjelju je pohvalio američkog predsjednika, tvitnuvši da “Tramp voli Ameriku više od bilo kojeg predsjednika” kojeg je vidio u životu.

james-woods-12345

“Budimo realni. Donald Tramp grub je pojedinac ”, tweetao je Woods. „On je tašt, neosjetljiv i sirov. Ali više voli Ameriku od bilo kojeg predsjednika kojeg sam vidio u svom životu.”

“On je posljednji zaštitni zid između nas i septičke jame zvane Washington. Uvijek ću izabrati njega pored tih gulanfera“, dodao je glumac u poruci svojim pratiocima na Twitteru kojih ima 2,73 miliona.

Kasnije u nedjelju, predsjednik Tramp se zahvalio Woodsu na pohvali u tvitu napisavši: “Mislim da je to sjajan kompliment. Hvala ti James! “

“I doista je zamišljen kao takav, gospodine predsjedniče. Grubi muškarci ostaju na kursu. Ipak, izdajstvo je najopasniji neprijatelj s kojim se vođa može suočiti. Čak je i Cezar podlegao tome. Budite oprezni. Ostanite jaki. Bog Vas blagoslovio. #ObamaGate “, odgovorio je poznati oskarovac, koristeći Hashtag ‘Obamagate’ što je Trampov naziv za aferu u kojoj optužuje bivšeg predsjednika za pokušaj svrgavanja sa vlasti, piše The Hill.

(Global CIR)

Objavljeno u:

Komentiraj