BIDEN NE ZNA DA JE ŽIV! Predsjednika Trampa pitali šta je najjači adut Joea Bidena: “Pa, rekao bih iskustvo, ali on u stvari nema iskustva, jer mislim da se ne sjeća onoga što je jučer radio”

Američki predsjednik Tramp nije imao nijednu pozitivnu riječ o svom mogućem protukandidatu na predsjedničkim izborima u novembru ove godine, kada je od njega zatraženo da navede samo jedan poseban kvalitet bivšeg potpredsjednika Joea Bidena.

cxcxcxc

Na pitanje u nedjeljnom intervjuu koja je Bidenova najistaknutija osobina kao političkog protivnika, predsjednik Tramp je napomenuo da je mogao reći da je to iskustvo, ali objasnio je zašto ne misli da je to prikladno.

“Pa, rekao bih iskustvo, ali on u stvari nema iskustva, jer mislim da se ne sjeća onoga što je jučer radio”, rekao je predsjednik Tramp. „Pa kakvo je to iskustvo? Dugo je bio tamo (u Washingtonu). Nikada nije bio poznat kao pametna osoba. “

Domaćin Sharyl Attkisson ponovo je tražio od predsjednika da „odabere jednu dobru stvar“, a Tramp je jednostavno rekao: „Ah“, a da nije dao odgovor.

Upitan za Bidenovu najslabiju tačku, predsjendik Donald Tramp je imao puno toga za reći, piše Fox News.

Ne mogu vam reći“, rekao je Tramp. „Mislim, stvarno sam ozbiljan. Ima mnogo toga, ljudi. Mogu čitav dan govoriti o slabim tačkama. “

Predsjednik je tada počeo rekavši da Biden “nije dovoljno mentalno uračunljiv da bi bio predsjednik.” Zatim je rekao da bivši potpredsjednik ima problema sa Kinom i Rusijom, ali se potom skočio na omalovažavanje Bidenovog intelekta.

“Biden ne zna, mislim, on ne zna da je živ”, nastavio je Tramp. „Borim se protiv nekog, zamislite to, ko ne može odgovoriti na jednostavna pitanja. Nikada nisam vidio nešto slično, ali eto ko je moj protukandidat. Ustvari moj protukandidat je jedna vrlo moćna stranka, demokrate, i oni mogu uzeti čašu vode i reći ‘ovo je vaš kandidat'”.

Biden je u petak krenuo u napad na predsjednika Donalda Trampa kad je objavio oglas za kampanju u kojem se tvrdi da se predsjednik “smrznuo poput jelena pred farovima” kada je pandemija koronavirusa pogodila SAD.

(Global CIR)

  1. […] BIDEN NE ZNA DA JE ŽIV! Predsjednika Trampa pitali šta je najjači adut Joea Bidena: “Pa, re… (VIDEO) OVI GAFOVI NISU SLUČAJNOST?! Biden u St. Louisu: ‘Možemo samo reizabrati Donalda Trampa’ (VIDEO) ‘USPAVANI JOE’ – NAJBOLJI POKLON TRAMPU! Biden na sceni suprugu predstavio kao sestru, a sestru kao suprugu – bilo je i fizičkih obračuna! (VIDEO) ‘SLEEPY JOE’ U ELEMENTU! Da li je Joe Biden zaspao tokom online sastanka sa Hillary Clinton? SVE VIŠE DEMOKRATA MISLI DA ĆE BITI ZAMIJENJEN DRUGIM KANDIDATOM! Iz Trampove kampanje upozorili na Bidenovu demenciju: Insistiranje na njegovoj kandidaturi može se smatrati činom ‘zlostavljanja i iskorištavanja starije osobe’, on samo ‘čuva mjesto’ pravom kandidatu! Objavljeno u: […]

Komentiraj