Iznenađenja u novom nastavku: James Bond saznaje da je dobio kćer i bori se protiv pandemije

James Bond poznati je zavodnik, koji se često voli opustiti uz čašicu više i vozikati skupocjene automobile. No, čini se kako se u nadolazećem filmu “No Time To Die” odlučio skrasiti. U novom filmu agent James Bond postaje otac.

– Da, istina je. Bond je otac. To je jedina stvar koju obožavatelji franšize nikada ne bi očekivali – rekao je insajder za strane medije. 

Daniel Craig (52) posljednji put pojavljuje se u ulozi slavnog špijuna, a saznaje da je otac petogodišnjoj Mathildi, koju dobiva s Madeleine Swann, koju je utjelovila Lea Seydoux

– Bond je uvijek svojim šarmom osvojio srca brojnih ljepotica, naizgled bez posljedica. To što James postaje otac otvara cijeli novi svijet drame i razvija novu priču. Kad Bond sazna da ima dijete to je sastavni dio scenarija. Šokantno je i prepuno obrata – kaže insajder. Agent je, navodno, sretan zbog uloge oca. 

U preobratu ljubavnog života Jamesa Bonda svoje prste imao je i Daniel Craig. Kaže da je želio da ovaj film bude prepun iznenađenja i zabave. Također, u “No Time To Die” Bond će se boriti protiv pandemije.

– Nije baš Covid-19, ali je slično tome – kaže izvor.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj