VIDEO: Kći Jamesa Bonda biti će glavna junakinja nove akcijske filmske franšize!

Nakon što je objavljeno kako će se se u novom filmu o Jamesu Bondu „No Time to Die“ otkriti kako on ima petogodišnju kći Mathilde, britanski list Daily Mirror saznaje kako producenti planiraju pokrenuti novu franšizu u kojoj bi glavni lik bila upravo kći Jamesa Bonda.

Osnovna ideja je da će James Bond svoju kći obučiti kako bi ona postala špijunka i ubojica. Scenaristica bi bila  Phoebe Waller-Bridge koja se proslavila kao autorica serija „Fleabag“ i „Ubijanje Eve“ te je jedna od scenarista filma „No Time to Die“. Od nje se očekuje da razvije crnohumorni akcijski film, u stilu serije „Ubijanje Eve“.

Da će se u novom filmu „No Time to Die“ pojaviti kći Jamesa Bonda saznalo se nakon što su se na eBayu pojavili dokumenti sa snimanja filma u kojima se spominje njezino pojavljivanje.

Insajder sa snimanja filma kaže kako je odluka da se James Bond pojavi kao otac u novom filmu otvorilo brojne mogućnosti. Uostalom, i sam redatelj filma Cary Joji Fukunaga rekao je kako mu je osnovni zadatak biti prikazati novog Jamesa Bonda.

„Gdje je on? Nakon pet godina u mirovini, u što se pretvorio? On je neka vrsta ranjene životinje koji se teško nosi s ulogom tajnog agenta 007. Svijet se promijenio, pravila igre su se promijenila, špijunska pravila su mračnija“, rekao je  Cary Joji Fukunaga.

Film „No Time to Die“ početi će se prikazivati u britanskim kinima 12. studenoga a u američkim 20. studenoga.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj