VIDEO: Robert Pattison se skoro srušio u nesvijest na razgovoru za film “Tenet”

Robert Pattison jedan je od glavnih glumaca filma „Tenet“, redatelja Christophera Nolana, koji u svjetska kina stiže 31. jula.

Pattison je još prošle godine govorio o neobičnim detaljima vezanima za taj film. Primjerice, scenarij je pročitao tako da su ga zatvorili u sobu i nadzirali. Nije smio odnijeti kopiju scenarija sa sobom kako detalji priče ne bi procurili u javnost. Sada je, u razgovoru za Entertainment Weekly, otkrio još zanimljivih detalja, naročito onaj kada se skoro srušio u nesvijest nakon trosatnog razgovora s Christopherom Nolanom.

Bio je to prvi susret Nolana i Pattisona. Pattison nije znao o čemu će razgovarati niti zašto ga je Nolan pozvao na sastanak. „Otišao sam na sastanak s njim, razgovor je trajao tri sata, a ja nisam znao čemu sastanak, što je tema razgovora. Zapravo sam prvo prošao kroz njegovu filmografiju kako bi predvidio kojem će se žanru posvetiti u slijedećem filmu. I tako, nakon sati i sati razgovora, u posljednje dvije minute, on mi kaže ‘Pišem nešto, bi li se želio vratiti i pročitati?’“, prepričao je Pattison.

Radilo se o scenariju za film „Tenet“. Pattison nije želio otkriti o čemu su razgovarali tri sata ali je priznao da se gotovo srušio u nesvijest. „Na stolu je bio paketić s čokoladama. Krajem razgovora strahovito mi je pao šećer u krvi. Mislio sam da ću se onesvijestiti zbog tako dugog razgovora. Pokušao sam se koncentrirati koliko god sam mogao. Na kraju sam ga pitao mogu li uzeti jednu čokoladicu a Nolan je tog trenutka okončao sastanak. Pomislio sam ‘Bože, zajeb’o sam’“, nastavio je prepričavati Pattison.

Pattisonu se ipak nije dogodilo ništa loše, dobio je ulogu u filmu „Tenet“, ali detalji filma i dalje nisu otkriveni, osim onoga što se može zaključiti iz foršpana.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj