VIDEO: Charlize Theron teško podnijela vijest da neće dobiti ulogu u novom “Mad Max” filmu

U maju je u New York Timesu redatelj George Miller objavio kako priprema prequel filma  „Pobješnjeli Max: Divlja cesta“  (Mad Max: Fury Road) u kojem su glavne uloge glumili Tom Hardy i Charlize Theron.

Max Rockatansky and Imperator Furiosa - Mad Max: Fury Road [2 ...

Charlize Theron u tom filmu glumi ratnicu Furiosu, ali je Miller rekao kako će za prequel angažirati mlađu glumicu koja je u dvadesetim godinama. Za Charlize Theron, koja ima 44 godine, to je značilo da neće ponoviti ulogu Furiose, što nije najbolje prihvatila.

„Teško mi je to prihvatiti. Slušajte, potpuno poštujem Georga, još i više nakon što sam snimila ‘Divlju cestu’ s njim. Želim mu sve najbolje. Ali, srce mi je pomalo slomljeno, to je sigurno“, izjavila je Charlize Theron za The Hollywood Reporter dodajući kako je zahvalna što je imala priliku glumiti i pomoći kreirati lik Furiose.

Ipak, vjeruje da bi ona bila dobar izbor za prequel bez obzira što joj po svojim godinama mlada Furiosa ne odgovara. Kao primjer, navela je televizijsku seriju „Chernobyl“ koja priča rusku priču ali u kojoj britanski glumci glume povjesne ruske likove. „Ima nešto osvježavajuće u tome pri čemu se emotivni utjecaj priče nije izgubio“, objasnila je Charlize Theron.

U ovom trenutku nepoznato je koja će glumica dobiti ulogu Furiose u prequelu ali se najčešće spominje  24-godišnja Anya Taylor-Joy koja je glumila u seriji „Peaky Blinders“ a prošle godine imala je glavnu ulogu u filmu „Emma“.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj