ŠOKANTNI DETALJI SA SUĐENJA U LONDONU: Bivši upravitelj Deppova imanja našao je odsječeni vršak prsta, to mu je uradila bivša supruga!

Ben King, bivši upravitelj imanja holivudske zvijezde Johnnyja Deppa (57) rekao je londonskom Visokom sudu u srijedu da je pronašao odsječeni komad glumčevog prsta nakon njegovog sukoba s bivšom suprugom Amber Heard (34).

Depp tuži izdavača britanskog tabloida za klevetu zbog članka iz 2018. u kojem su ga nazvali ‘mlatiteljem žene’.

Ben King, koji je radio za Deppa između 2014. i 2015. godine, rekao je da je Heard bila ta koja je izazivala i ugnjetavala dok je bila u vezi s Deppom i da su se svađali kao djeca.

Bio je uključen u operaciju čišćenja nakon navodnog incidenta na unajmljenom imanju u Australiji 2015. te je kazao da je našao Deppov odsječeni vršak prsta. 

– Spomenuto je da bi negdje mogao biti i našao sam ga dok sam čistio – rekao je Ben. Depp je ranije ispričao kako mu je Heard odsjekla vršak prsta kad je na njega bacila bocu votke. 

Tokom pet dana svjedočenja, Depp je rekao da su navodi Heard o obiteljskom nasilju od 2013. do 2016. laž te da je redovno ona njega napadala.

Heard bi trebala početi iznositi dokaze u petak, dok bi se dugogodišnja bivša Deppova partnerica Vanessa Paradis (47) trebala pojaviti pred sudom putem videoveze u četvrtak.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj