NE IZLAZI IZ PODRUMA! Predsjednik Tramp žestoko o Bidenu: “Ne može sastaviti dvije rečenice u nizu, samo se ponavlja i čita s blesimetra”

Govoreći o predstojećim izborima zakazanima za studeni ove godine, aktualni američki predsjednik Donald Tramp još jednom se oštro obrušio na protukandidata, demokratskog kandidata Joea Bidena.

tramp.jpg

– On želi upropastiti našu zemlju, utrostručiti poreze… Biden će uništiti ovu zemlju, ali to neće biti on – bit će to zapravo radikalna ljevica. To je ideologija istoga tipa koja je zavladala Venezuelom, jednom od najbogatijih zemalja svijeta, koja sad nema vode, nema hrane, nema lijekova… – izjavio je Trump, a prenosi Fox News.

Predsjednik, koji je i u prošlosti kritizirao Bidenove mentalne sposobnosti, i sad je nastavio s niskim udarcima.

– Taj čovjek ne može sastaviti dvije rečenice u nizu! Samo se ponavlja i čita s blesimetra – rekao je Tramp, a kad ga je novinar pitao misli li da je Biden senilan, odgovorio je diplomatski, barem donekle:

-Ne želim to komentirati. Rekao bih da nije kompetentan da bude predsjednik. Da bi bio predsjednik, moraš biti oštar i tvrd i toliko drugih stvari, a on čak ni ne izlazi iz svog podruma! Tako se ne vodi kampanja – smatra Donald Tramp pa dodaje kako nimalo ne sumnja u vlastitu pobjedu na jesenskim izborima.

– Nisam dobar gubitnik. Ne volim gubiti. Ne gubim prečesto. Jednostavno ne volim gubiti – rekao je pa istaknuo kako vjerojatno ne bi dobro prihvatio ni potencijalni poraz na izborima na jesen. 

Osvrnuo se i na mogućnost glasovanja putem e-maila, koje demokrati forsiraju kao odgovor na pandemiju koronavirusa.

– To će pokrenuti izbore – izjavio je.

Upitan znači li to da neće prihvatiti izborne rezultate, Tramp je rekao: “Ne. Moram vidjeti”.

Znači prihvatit ćete rezultate, pitali su ga opet.

– Ne, neću samo reći ‘da’. Neću reći ‘ne’, nisam ni prošli put – zaključio je.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj