(VIDEO) NA NJOJ NEMA ONIH NAJHVALJENIJIH: Netflix objavio listu svojih najgledanijih filmova!

Najveći streaming servis Netflix do sada je u tajnosti držao brojke gledanosti filmova i televizijskih serija koje su oni i producirali. 

RECENZIJA: EXTRACTION Zadovoljstvo za ljubitelje Thora i dobre akcije

Sada su odlučili skinuti dio vela tajne te je Bloomberg objavio kako je njihov najgledaniji film akcijski „Extraction” sa Chrisom Hemsworthom, na drugom je mjestu triler  “Bird Box” sa Sandrom Bullock  dok je na trećem mjestu “Spenser Confidential” sa Markom Wahlbergom.

Prema objavljenim brojkama, “Extraction” je gledalo 99 millijuna pretplatnika Netflixa, “Birdbox” je gledalo 89 millijuna pretplatnika dok je film “Spenser Confidential” vidjelo 85 millijuna pretplatnika. Pitanje je koliko je od tih pretplatnika gledalo filmove od početka do kraja jer Netflix ubraja u svoje liste gledanosti svakoga tko je barem dvije minute gledao pojedini film. No, da je lista najgledanijih točna govori i informacija kako Netflix priprema snimanje nastavaka filmova „Extraction“ i „Bird Box“.

Zanimljivo je da filmski kritičari, s izuzetkom filma „The Irishman“ s Robertom de Nirom i Al Pacinom, nisu dali visoke ocjene najgledanijim filmovima nastalima u produkciji Netflixa. One koje su hvalili, a to su „Roma“ i „Marriage Story“, nisu ušli među 10 najgledanijih.

Evo i liste najgledanijih:

  1. Extraction (99 million)
  2. Bird Box (89 millijuna)
  3. Spenser Confidential (85 millijuna)
  4. 6 Underground (83 millijuna)
  5. Murder Mystery (73 millijuna)
  6. The Irishman (64 millijuna)
  7. Triple Frontier (63 millijuna)
  8. The Wrong Missy (59 millijuna)
  9. The Platform (56 millijuna)
  10. The Perfect Date (48 millijuna)

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj