NE ČINITE TO! Predsjednik Tramp upozorio ‘anarhiste i provokatore’: Za štetu na zgradama institucija najmanje 10 godina zatvora!

Američki predsjednik Donald Tramp upozorio je huligane koji se kriju iza protesta protiv policijskog nasilja da će svi koji budu nanijeli štetu zgradama institucija biti suočeni s kaznama od najmanje 10 godina zatvora.

PREDSJEDNIK TRAMP POSLAO JASNU PORUKU: "Objasnite tom glupanu da ...

Tramp je putem Twittera reagovao na sve veći broj slučajeva nanošenja štete federalnim institucijama tokom demonstracija širom Sjedinjenih Američkih Država.Podsjetio je kako su demonstranti tokom protesta u gradu Portlandu zapalili zgradu suda.

“Anarhisti, provokatori ili demonstranti koji budu vršili vandalizam, oštetili zgradu suda u Portlandu ili druge institucije u bilo kojem našem gradu, biće procesuirani prema Zakonu o spomenicima”, rekao je predsjednik Tramp.

Upozorio je kako za takvo krivično djelo prijeti kazna u trajanju od najmanje 10 god ina zatvora.“Ne činite to”, poručio je američki predsjednik Donald Tramp.

(Global CIR/Agencije)

PROČITAJTE JOŠ:

  1. […] (FOTO/VIDEO) NASILNI DEMONSTRANTI RUŠE I SKRNAVE SIMBOLE AMERIČKE DEMOKRATIJE I DRŽAVNOSTI: Predsjednik Tramp ih javno upozorio na dugogodišnje zatvorske kazne koje su zakonom propisane za takva nedjela! NE ČINITE TO! Predsjednik Tramp upozorio ‘anarhiste i provokatore’: Za štetu na zgrada… […]

Komentiraj