PROŠLE SEDMICE JE HLADNOKRVNO UBIJEN TAMNOPUTI TRAMPOV PRISTALICA! Republikanci traže provođenje savezne istrage: Da li se radi o politički motiviranom ubistvu?!

Laura Ingraham je u srijedu u svojoj emisiji “The Ingraham Angle” obradila prošlosedmično ubistvo 60-godišnjeg muškarca Milwaukeea Bernela Trammela, afroameričkog pristaše predsjednika Donalda Trampa.

trampov-pristalica

Urednica je Trammela opisala kao “dobro poznatog i strastvenog člana zajednice, nekoga ko je podržavao svako pitanje, od policijske reforme do drugih zahtjeva liberala.

“Ali u posljednje vrijeme držao se ručno napravljene transparente iskazujući podršku predsjedniku Trampu”, rekkla je Ingraham. “Taj čovjek je ubijen. Slučajno je bio i Afroamerikanac. Upucan je i ubijen izvan svog ureda nešto prije podneva, dok je sjedio na klupi u parku. Dogodilo se to usred bijela dana.”

Trammellino ubojstvo potaknulo je pozive vodećih republikanaca iz Wisconsina na saveznu istragu kako bi se utvrdilo ima li ubojstvo veze s njegovim političkim opredjeljenjem, piše Fox News.

“Obama nije učinio ništa za nas. Svi kažu ‘zdravstvena zaštita’, ne možemo si priuštiti zdravstvenu zaštitu. Mi nemamo novca”, rekao je Trammell u primjedbama snimljenim na videu nekoliko dana prije smrti. “Zbog toga je Tramp morao, bilo da je Božja volja ili njegova vlastita inspiracija, učiniti nešto što nijedan predsjednik ranije nikada nije učinio i zato je dobio moj glas.”

U videu, koji je ekskluzivno prikazan u emisiji “The Ingraham Angle”, Trammell drži transparent na kojem se ljudi pozivaju da u novembru glasaju za predsjednika. Tada se čuje glas čovjeka u pozadini kako kaže Trammellu, “Da sam ovdje stao sa [pro-Trampovim transparentom] …Na mene bi u najboljem slučaju bacili kamen,” na šta Trammellu odgovara: “Ne bojte se. Neka bude što bude.”

“U najmanju ruku, ovaj video otkriva da je gospodin Trammell bio svjestan da mu mogu naštetiti zbog njegovih pro-Trampovih stavova”, rekla je Ingraham komentirajući video. “Ako je to istina, to je apsolutno grozno, kao što je i zaglušujuća tišina demokrata po ovom pitanju.”

“Gdje je Al Sharpton? Gdje je usput Black Lives Matter, grupa koju je gospodin Trammell čak podržao?”, upitala je Ingraham i nastavila: “Očito, neki crni životi nisu bitni. Ne zaboravimo dugu historiju ljevičarskog zanemarivanja, ponižavanja ili dehumaniziranja crnaca koji se ne slažu s njima.

“Bernela Tramela nije ubio korumpirani policajac. Ubijen je samo dan nakon što je držao transparent “Tramp 2020 “. To je bio njegov zločin”, zaključila je.

(Global CIR)

Objavljeno u:

Komentiraj