VIDEO: Cameron Diaz konačno otkrila zašto se povukla iz svijeta glume nakon blistave 20-godišnje karijere

Cameron Diaz, glumica poznata po ulogama u hit filmovima kao što su „Svi su ludi za Mary“, „Bande New Yorka“ i „Charlijevi anđeli“, prije dvije i pol godine povukla se iz filmskog svijeta. 

Cameron Diaz Is Like a Fine Wine - Cameron Diaz - Zimbio

Tada je kratko rekla kako se povlači iz glume, ne dajući nikakva dodatna objašnjenja. U srijedu je razgovarala sa Gwyneth Paltrow u sklopu njezine emisije „Goop Health: The Sessions“ gdje je iskreno govorila o razlozima svog glumačkog umirovljenja.

Rekla je kako, zbog potpune posvećenosti glumi, nikada nije imala vremena za privatni život te je odlučila baviti se nekim drugim stvarima u životu. „Dugo vremena sam naporno radila, snimala filmove, i to te samelje. Kada snimaš film, oni te posjeduju. Na snimanju si 12 sati dnevno, to traje mjesecima, i na kraju nemaš vremena ni za što drugo“, rekla je Cameron Diaz dodajući da je stalno bila pod svjetlima reflektora što je za nju bilo intenzivno iskustvo.

Cameron Diaz, koja je u braku s pjevačem grupe „Good Charlotte“ Benjijem Maddenom, objasnila je kako se 2012. godine, nakon proslave 40. rođendana, pomirila sa odlukom da je dovoljna sama sebi. Kaže kako je donošenjem te odluke „našla mir u sebi jer sam se konačno mogla posvetiti sama sebi“.

Ona je postala poznata glumica 1994. godine nakon uloge u filmu „Maska“ s Jimom Carreyem te je godinama bila jedna od glumica čiji su filmovi zarađivali najviše novaca. Posljednji film u kojem je viđena bio je mjuzikl „Annie“ 2014. godine.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj