(VIDEO) NICOLE KIDMAN VRAĆA SE NA TELEVIZIJSKE EKRANE: Zajedno sa Hughom Grantom u HBO seriji “The Undoing”

Bazirana na knjizi “You Should Have Known” autorice Jean Hanff Korelitz, serija „The Undoing“ trebala se premijerno prikazati na HBO-u još u maju ove godine.

The Undoing' Trailer: Nicole Kidman Limited Series Sets Premiere ...

No, zbog pandemije koronavirusa sve je odgođeno za 25. oktobra. Radi se o seriji u kojoj glavne uloge glume Nicole Kidman i Hugh Grant, autor serije je  David E. Kelley (Male laži) dok je redateljica poznata Dankinja Susanne Bier.

Prema službenom sinopsisu, Nicole Kidman i Hugh Grant glume Grace i Jonathana Frasera, njihov naizgled savršen život u elitnoj njujorškoj četvrti Upper East Side vrlo se brzo raspadne, i to pred očima javnosti. Psihoterapeutkinja, majka sina, supruga uspješnog onkologa i autorica kojoj upravo izlazi knjiga (u kojoj dijeli savjete o muškarcima), nađe se u centru pažnje zbog  nasilne smrti, nestanka supruga i niza zastrašujućih otkrića.

Iza ove serije stoji producentska kuća Nicole Kidman „Blossom Films“ koja je stajala i iza serije „Male laži“ koja joj je donijela nagradu Emmy za najbolju glumicu u limitiranoj seriji. Ona je tada glumila Celeste Wright kućanicu koja se nastoji osloboditi okova svog nasilnog supruga (Alexander Skarsgård).

Kada su je pitali što ju je privuklo knjizi i seriji „You Should Have Known“, Nicole Kidman je rekla kako u seriji ništa nije onako kako se čini.  U sporednim ulogama u seriji glume Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis, Lily Rabe i Sofie Gråbøl.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj