MAJSTOR PRAZNIH OBEĆANJA: Evo šta je Dodik danas obećao Trebinjcima

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik boravio je danas i u Trebinju. Dodik je istakao da su u Trebinju u saradnji lokalnih vlasti i Vlade bh. entiteta RS realizovani brojni projekti i da će ta saradnja biti nastavljena.

Nakon sastanka sa gradonačelnikom Mirkom Ćurićem potvrdio da će se u Trebinju graditi aerodrom, a i najavio gradnju novih bolničkih kapaciteta. On je naveo da će izgradnja bolnice početi već naredne godine za šta će Vlada RS izdvojiti 30 miliona KM.

Trebinje se može prepoznati kao jedna perspektivna zajednica koja je u protekle skoro četiri godine bitno promijenila svoj lik – rekao je Dodik.

Istakao je da su u Trebinju u saradnji lokalnih vlasti i Vlade RS-a realizovani brojni projekti i da će ta saradnja biti nastavljena. Naglasio je i podršku Vlade Srbije u realizaciji značajnih projekata. Dodik je potvrdio je da će se u Trebinju graditi aerodrom.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da je na sastanku sa Dodikom razgovarano o planovima za naredni period, kao i to da je prezentovano trenutno stanje u gradu.

Dodik, koji je i lider SNSD-a, sastao se danas u Trebinju i sa koalicionim partnerima koji su podržali kandidaturu Mirka Ćurića za gradonačelnika.

Dodik je nakon sastanka sa čelnicima Gradske uprave Trebinje posjetio episkope Dimitrija i Atanasija i čestitao im Preobraženje – krsnu slavu Sabornog hrama.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj