Hoće li Julia Garner glumiti Madonnu u filmu o njezinom životu i karijeri?

Iako je još 2017. godine Madonna izjavila da radi na filmskom scenariju o svom životu pod nazivom „Blond Ambition“ sve je još uvijek u fazi nagađanja.

Madonna's rumoured film biopic may have found its star in Ozark actor Julia  Garner | The Independent | Independent

Tako su njezini obožavatelji nedavno primijetili da je na Instagramu počela pratiti glumicu Juliju Garner zaključivši da ju je Madonna odabrala za glavnu žensku ulogu u filmu o njezinom životu. Mlada glumica Julia Garner proslavila se ulogom u tv seriji „Ozark“.

Početkom kolovoza Madonna je potvrdila da radi na scenariju za spomenuti film i to sa Oscarom nagrađenom scenaristicom Diablo Cody koja se proslavila scenarijima za filmove „Juno“, „Jennifer’s Body“ i „Young Adult“, te scenarij za mjuzikl „Jagged Little Pill“ prema albumu Alanis Morissette.

Unatoč svim glasinama Madonna je ovih dana napisala na Twitteru: „Nitko ne zna što ja znam i što sam sve vidjela. Samo ja mogu ispričati svoju priču. Svatko drugi tko to pokuša je šarlatan ili budala. Svi bi htjeli neke zasluge ali ne bi htjeli raditi. To je bolest našeg društva“. Za sada još uvijek nema nikakve službene potvrde da se počelo ozbiljno raditi na filmu o njezinom životu.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj