(VIDEO) SIN DENZELA WASHINGTONA! John David Washington još uvijek pokušava shvatiti zaplet filma “Tenet”

Film „Tenet“ redatelja Christophera Nolana od 26. augusta prikazuje se u pojedinim kinima regije, a svi oni koji su pogledali film priznaju da im je zaplet filma, blago rečeno, kompleksan.

Glavnu ulogu u filmu ima John David Washington, sin Denzela Washingtona, koji je u intervjuu za magazin GQ priznao da mu je trebalo vremena da shvati putovanje lika kojeg glumi u filmu.

„Na neki čudan način mislio sam da sam nakon prvog čitanja scenarija sve shvatio. U svom deliriju mislio sam da sve kužim ali kako je vrijeme prolazio tako sam priznao samom sebi ‘ništa ne kužim’. Da vam iskreno kažem, još uvijek pokušavam shvatiti zaplet filma“, bio je iskren John David Washington.

Odgovarajući na pitanje je li istina da je Christopher Nolan zabranio stolice na snimanju filma, Washington je rekao kako to nije istina ali je dodao kako Nolan nikada nije sjeo tijekom snimanja. „Cijenio sam to što nikada nije sjeo. Javnost mora znati da on nikada nije sjeo. To me toliko motiviralo da ni ja nisam želio sjesti. Znate, ako vođa ne sjedi, onda ni ja ne sjedim. On je kapetan broda. On je lud, eto što je on“, zaključio je Washington.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj