DPS: Podržat ćemo svaku vladu koja će slijediti nacionalne interese Crne Gore!

Demokratska partija socijalista /DPS/ saopštila je da njen izborni rezultat predstavlja neuspjeh i da je spremna da bezuslovno podrži svaku vladu koja slijedi ključne vrijednosti i ostvaruje nacionalne interese Crne Gore.

Urednik, Author at GlobalCir - Page 365 of 2216

Polazeći od okolnosti da ne možemo formirati poslaničku većinu, a time i novu vladu sa dosadašnjim koalicionim partnerima, izborni rezultat predstavlja neuspjeh“, smatraju u toj partiji.

Glavni odbor DPS-a sinoć je razmatrao je rezultate parlamentarnih izbora održanih u nedjelju, 30. augusta, te je konstatovano da svi u Crnoj Gori imaju razloga za zadovoljstvo zbog demokratske atmosfere u kojoj je protekao izborni dan.

DPS je, kao što našoj partiji i dolikuje, pokazao zavidan nivo političke kulture svojim odnosom prema izbornim rezultatima, što se prvi put dešava u našoj zemlji”, smatraju u toj partiji, gdje su ocijenili da su i dalje “ubjedljivo najjača politička snaga u Crnoj Gori“.

Iz DPS-a su naveli da, uprkos tome, partija i svi pojedinci koji su učestvovali u kreiranju državne politike u prethodnim decenijama mogu biti ponosni na ono što su ključne vrijednosti koje su ostvarili.

Naredne sedmice bi, kako je sinoć zaključeno, trebalo da krene detaljna analiza izbornih rezultata u svim opštinskim organizacijama.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj