(FOTO/VIDEO) BEZ STRANAČKIH OBILJEŽJA I POLITIČKIH PAROLA! Veliki miting u Podgorici: “Nije ovo srpsko leglo, već je ovo Montenegro”

Više hiljada građana iz cijele Crne Gore, koji su se okupili na Trgu Nezavisnosti u Podgorici večeras su sa patriotskog skupa, poručili “Ne damo državu”. Po procjeni Uprave policije na Trgu je bilo oko 50.000 građana.

miting-cg

Na skupu nije bilo političkih parola, a vijorile su se državne zastave Crne Gore, krstaš barjaci…

“Nije ovo srpsko leglo, već je ovo Montenegro”, “Ne damo državu”, uzvikivali su građani.

Voditelj programa Nebojša Šofranac je kazao da građane na Trgu nijesu okupile nijedna partija i politika, već ljubav prema državi.

“Kličemo i pjevamo samo Crnoj Gori, nikome drugom”, poručio je on.

Predrag Vušurović je poručio okupljenima da ne sramote sjene slavnih predaka i kralja mučenika.

“Mnogo je nas kojim ničija nezajažljivost ne može ogaditi zemlju koja nas je porodila. Jedina partija koja nas je okupila je Crna Gora. Pod ovim orlovima zlatnim ne može biti ni žica, ni crnih ptica, ni Srebrenica”, istakao je Vušurović.

Kako je naglasio, Crna Gora se zasitila četnicke slobode.

Te slobode koju je blagosiljao Joanikije Lipovac. Na kraj toj slobodi stao je vihor crnogorskih partizana 1944.  Pozivam vas da odlučite hoćemo li ponovo dozvoliti da žare i pale po Crnoj Gori ili ćemo se tome odlučno oduprijeti. Pobjedila je naša partija, ona jedina Crna Gora”, naveo je Vušurović.

Bakljada nakon skupa
Podgorica
FOTO: CDM
FOTO: CDM
FOTO: CDM
FOTO: CDM
FOTO: CDM

(Global CIR/Agencije)

1 Komentaron this Post

  1. 20000 I TOLKU NI COVEK POVEKJE…

    Reply

Komentiraj