Sacha Baron Cohen u tajnosti snimio film ‘Borat 2’?!

Prošlog mjeseca u filmskim krugovima počele su kolati informacije da je u Los Angelesu viđen Sacha Baron Cohen kako snima scene za film o kojem niko ništa nije znao.

Very Nice: Borat 2 Has Already Been Filmed and Screened – /Film

Tada su se pojavile pretpostavke da se radi o drugom dijelu filma „Borat“ čiji je prvi dio snimljen 2006. godine. Portal Collider objavio je u srijedu kako se radi o filmu „Borat 2“ čije snimanje je već završeno te je film prikazan čelnim ljudima nekih hollywoodskih kompanija.

Zaplet filma još je nepoznat, ali ono što se zna jest da Sacha Baron Cohen ovog puta ne glumi tv reportera iz Kazahstana. Javnost sada zna tko je on pa Borat ovog puta u tajnosti, skrivajući svoj identitet, intervjuira ljude po Americi. Kako je novinaru Collidera rekla jedna osoba koja je gledala film, ovog puta „Cohen glumi Borata koji glumi Cohena“, ali druga osoba, koja je također gledala film, rekla je kako se ne slaže s tim opisom radnje.

Jednako tako, nepoznato je tko će glumiti pored Sache Barona Cohena, kao što je i nepoznato tko će distribuirati film. Film „Borat“ prije 14 godina distribuirala je kompanija 20th Century Fox koju je u međuvremenu kupila kompanija Walt Disney kojoj ovakve komedije nisu bliske. Logičan je zaključak da bi film mogao distribuirati neki streaming servis.

Film „Borat“ zaradio je u svjetskim kinima 262 miliona dolara što je potaklo Cohena da snimi filmove „Bruno“ (138 milliona dolara zarade) i „Diktator“ (179 milliona dolara zarade).

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj