PREDSJEDNIK KOJI LIČI NA SVOJ NAROD! Tramp podijelio fotografiju svog skromnog obroka i oduševio Amerikance: Ljubitelj je ‘brze hrane’, a dnevno popije 12 limenki dijetalne kole!

‘Divno je vratiti se u Filadelfiju. Hvala Pensilvanijo, vidimo se uskoro’, napisao je američki predsjednik Donald Tramp podijelivši na Facebooku fotografiju svog skromnog obroka, koja je za nekoliko sati skupila pola miliona lajkova.

tramp-12345

Iako milijarder i predsjednik najmoćnije države na svijetu, Tramp u svakom trenutku pokazuje koliko je blizak običnim Amerikancima i njihovom načinu života. Stoga i ne čudi mnoštvo pozitivnih komentara ispod objavljene fotografije dva sendviča napravljena od tanko narezanih komada bifteka i rastopljenog sira

Baš sjajna slika! Hvala vam na svemu što radite za nas. Zauvijek ćemo biti zahvalni”; “Jedi što god želiš, prijatelju. Uradio si najviše kao predsjednik. Pored tebe ostali izgledaju kao da spavaju na poslu. Tramp 2020”; “Voljela bih jednom sjesti sa vama i pojesti ‘cheesesteak’, gospodine predsjedniče!!! Mnogo poštujem koliko ste naporno radili u uredu za sve Amerikance i ispunili toliko obećanja iz kampanje. Još 4 godine!”…samo su neki od komentara.

Nije tajna da američki predsjednik Donald Tramp voli brzu hranu. Mediji su proteklih godina prenijeli dio ‘najsočnijih’ Trampovih jela.

Tako se tipična Trampova večera sastoji iz 2 „big meka“, 2 riblja fileta i čokoladnog šejka. Iako je preporučena doza kalorija za Trampovu dob oko 2.000 kalorija, predsjednikova večera „teška“ je 2.672 kalorije i to ako uzme mali šejk.

View this post on Instagram

Celebrating 1237! #Trump2016

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Posebna Trampova ljubav je dijetalna kola, pa ih tako u toku dana popije 12 limenki ili flašica.

(Global CIR)

Komentiraj