UDOVICA JOHNA MCCAINA PODRŽALA BIDENA: “U ovoj utrci postoji samo jedan kandidat koji se zalaže za naše vrijednosti kao nacije, a to je Joe Biden”

Cindy McCain, udovica dugogodišnjeg republikanskog senatora Johna McCaina iz Arizone, izjavila je u utorak navečer na Twitteru da odobrava demokratskog kandidata za predsjednika Joea Bidena.

Cindy McCain, Wife of John McCain, Endorses Joe Biden

McCain je na Twitteru dala svoju javnu podršku demokratskom predsjedničkom kandidatu nakon što je Biden ranije rekao donatorima da ga ona podržava.

“Moj suprug John živio je prema kodu: prvo država. Da, mi smo republikanci, ali prije svega Amerikanci. U ovoj utrci postoji samo jedan kandidat koji se zalaže za naše vrijednosti kao nacije, a to je Joe Biden”, napisala je ona u nizu Tvitova.

“Joe i ja se ne slažemo uvijek oko problema i znam da su on i John sigurno imali strastvenih rasprava, ali on je dobar i pošten čovjek. Vodit će nas dostojanstveno”, rekla je. “Bit će vrhovni zapovjednik o kojem mogu ovisiti najfinije borbene snage u povijesti svijeta, jer zna kako je to poslati dijete u borbu.”

Biden je u odgovoru tweetao: “Cindy, duboka mi je čast što imam tvoju podršku i tvoje prijateljstvo. Ovi su izbori veći od bilo koje političke stranke. Zahtijevaju od svih nas da se okupimo kao jedna Amerika da obnovimo dušu nacije. Zajedno ćemo to uraditi.”

Na virtualnom prikupljanju sredstava u utorak, Biden je rekao prisutnima da je odluka da ga podrži Cindy McCain uslijedila nakon komentara članka The Atlantica,u kojem su navedeni nepotvrđeni citati da je predsjednik Tramp navodno ubijene i ozlijeđene u ratu označio kao “gubitnike” i “naivce”.

U videu na ovogodišnjoj demokratskoj konvenciji govorila je Cindy McCain. “Moj suprug i potpredsjednik Biden uživali su više od 30 godina prijateljstva još prije nego što su zajedno radili u Senatu, pa mi je bila čast prihvatiti poziv iz Bidenove kampanje da sudjelujem u videu koji slavi njihovo prijateljstvo“, rekla je ona, piše CNN..

(Global CIR)

Komentiraj