PREDSJEDNIK TRAMP NAPUSTIO BOLNICU: Obratio se u video poruci iz Bijele kuće!

Predsjednik SAD-a Donald Tramp otpušten je iz Nacionalnog vojnog medicinskog centra ‘Walter Reed’ te se vratio u Bijelu kuću u ponedjeljak navečer gdje će nastaviti oporavak.

TRAMP-BOLNICA

Tramp je mahnuo okupljenima i digao u zrak ruku stisnutu u šaku te potom ušao u automobil. Automobilom se odvezao do helikoptera koji ga je prevezao u Bijelu kuću.

Podsjetimo, američki predsjednik je ranije danas javio kako će u 00:30 sati po našem vremenu izaći iz bolnice u Bijelu kuću.

Čim je došao u Bijelu kući popeo se stepenicama i skinuo masku kako bi se slikao. Potom je mirno stajao i salutirao. Prije nego što je ušao unutra pokazao je palac prema gore i mahnuo.

Tramp je svoju izjavu proširio u video poruci snimljenoj u Bijeloj kući kasnije u ponedjeljak i objavljenoj na njegovom Twitter računu.

“Ne dopustite da dominira nad vama. Ne bojte ga se. Pobijedit ćete ga. Imamo najbolju medicinsku opremu. Imamo najbolje lijekove, sve nedavno razvijene ”, rekao je Tramp u poruci.

Ponovio je da je kao lider bio svjestan rizika, ali je izašao ispred i borio se. Na kraju, ponovo je ohvalio medicinsko osoblje bolnice ”Walter Reed’, javlja The Hill.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj