TO JE NAJVEĆI POLITIČKI ZLOČIN U AMERIČKOJ HISTORIJI! Predsjednik Tramp skinuo tajnost sa dokumenata koji otkrivaju umiješanost Hillary Clinton u konstrukciju afere o njegovom navodnom dosluhu sa Rusima tokom i nakon predsjedničke kampanje 2016. godine!

Predsjednik SAD-a Donald Tramp u utorak je rekao da je “u potpunosti odobrio potpunu deklasifikaciju svih i svih dokumenata” u vezi s ruskom istragom i istragom FBI-ja o upotrebi privatnog servera za e-poštu bivše državne tajnice Hillary Clinton.

PREDSJEDNIK TRAMP NAREDIO CYBER NAPAD NA RUSKU AGENCIJU TOKOM KONGRESNIH  IZBORA 2018. GODINE! Postavlja se pitanje, zašto tako nije reagovao Obama  tokom izbora 2016. godine, iako je imao obavještajne podatke? - GlobalCir

„Potpuno sam odobrio potpunu deklasifikaciju svih i svih dokumenata koji se odnose na najveći politički ZLOČIN u američkoj historiji, rusku podvalu. Isto tako, skandal s Hillary Clinton putem e-pošte. Nema redakcija!”, objavio je predsjednik Tramp na Twitteru objavio u utorak navečer.

“Sve ranije informacije o skandalu s ruskom podvalom sam deklasificirao”, tweetovao je Tramp. “Na nesreću naše zemlje, nadležni su se ponašali vrlo sporo, posebno jer je to možda najveći politički zločin u istoriji naše zemlje. Djelujte”, dodao je Tramp.

Predsjednički tweetovi dolaze nakon što je direktor Nacionalne obavještajne službe John Ratcliffe skinuo tajnost s dokumenata koji su otkrili da je bivši direktor CIA-e John Brennan izvijestio bivšeg predsjednika Obamu o navodnom “planu” Hillary Clinton da veže tadašnjeg kandidata Donalda Trampa za Rusiju kao “sredstvo za odvraćanje javnosti od njene upotrebe privatnog servera za e-poštu uoči predsjedničkih izbora 2016. godine”, piše Fox News.

O ovoj temi pisali smo i ranije u nizu tekstova koje možete pročitati ispod.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:

Komentiraj