AMERIKA JE UMORNA OD BIDENA, GLEDA GA 47 GODINA! Predsjednik Tramp: ‘Biden je zatvorio vaše tvornice, otvorio vaše granice i pustošio naše gradove, žrtvujući američku krv i resurse u beskrajnim stranim ratovima’

U SAD-u je trenutno vrhunac predizborne kampanje uoči predsjedničkih izbora 3. novembra 2020. godine.

OVU BOLEST MOŽEMO NAZVATI 'KUNG FLU': Nakon tromjesečne pauze, Tramp se  vratio u kampanju i održao veliki miting u Tulsi! - GlobalCir

Američki predsjednik Donald Tramp je na društvenim mrežama još jednom podsjetio birače zašto ne bi trebali glasati za predsjedničkog kandidata Demokratske partije Josepha Bidena.

-Joe Biden živo je utjelovljenje korumpirane političke klase koja se obogatila istodobno isušujući ekonomski život i dušu naše zemlje. Posljednjih 47 godina Joe Biden otpremio je vaša radna mjesta, zatvorio vaše tvornice, otvorio vaše granice i pustošio naše gradove, žrtvujući američku krv i resurse u beskrajnim stranim ratovima. Joe Biden je korumpirani političar – a obitelj Biden je zločinački pothvat. Zbog toga uvrnuta Hillary Clinton izgleda kao amaterka-napisao je predsjednik SAD-a.

Predsjednik Donald Tramp je u više navrata izjavljivao kako je ‘Amerika umorna od Bidena, koji sjedi u Washingtonu već 47 godina’, naglašavajući da će najveća pomoć američkoj ekonomiji biti ako se Biden konačno penzioniše.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj