AMERIČKI REPER POZVAO FANOVE DA GLASAJU ZA TRAMPA! 50 Cent: Ne želim zbog Bajdenovih poreza biti 20 Cent!

Reper 50 Cent podržao je Donalda Trampa na nadolazećim predsjedničkim izborima, piše New York Post.  Kao jedan od razloga navodi da će, u slučaju da Trampov suparnik Džo Bajden (Joe Biden) bude izabran, postati 20 cent. 

“Da, ne želim biti 20 Cent. 62 posto je zaista, zaista loša ideja. Ne sviđa mi se”, napisao je 50 Cent na Twitteru referirajući se na Bidenov planirani iznos povećanja poreza.

Nakon što je proučio Bajdenov porezni plan, pozvao je svoje pratitelje da glasaju za Trampa.  Osim toga, 50 Cent se zbog situacije s porezima planira odseliti. 

“Koji k*rac? Glasajte za Trumpa. Odlazim, je*eš New York, Knicksi ionako nikad ne pobijede. Nije me briga što Trump ne voli crnce, 62 posto poreza, jeste li ludi?”, napisao je 50 Cent na Twitteru referirajući se na Bidenov porezni plan u New Yorku. 

Podsjetimo, Bajden je podržao povećanje poreza za tvrtke i pojedince koji godišnje zarađuju više od 400 hiljada dolara. S druge strane, Tramp je prije tri godine smanjio stopu poreza za pojedince s 39,6 na 37 posto. 

(Global CIR/Agencije)

  1. […] AMERIČKI REPER POZVAO FANOVE DA GLASAJU ZA TRAMPA! 50 Cent: Ne želim zbog Bajdenovih poreza biti … […]

Komentiraj