NOVA PRAVILA: Večeras posljednja debata Trampa i Bajdena pred američke predsjedničke izbore

Poslije prošlomjesečne možda najhaotičnije debate u modernoj historiji SAD-a, aktuelni američki predsjednik Donald Tramp (Donald Trump) i njegov rival kandidat demokrata Džo Bajden (Joe Biden) večeras će imati završnu debatu.

OČEKUJE SE OBARANJE REKORDA GLEDANOSTI! Prva predsjednička debata u SAD-u  29. septembra - GlobalCir

Večerašnja debata počet će u 21 sat po američkom vremenu, u Nešvilu u državi Tenesi, i bit će to poslednji sastanak oči u oči, do dana izbora koji se održavaju za manje od dvije nedjelje.

Debata će trajati 90 minuta i bit će podijeljena u šest segmenata od po 15 minuta, pri čemu će svaki od kandidata imati dva minuta za uvodne riječi o svakoj temi tokom kojih nije dozvoljeno upadanje u riječ, a ukoliko do toga dođe, kandidatu koji prekine drugog bit će isključen mikrofon.

Tokom diskusije poslije uvodnih riječi kandidati će moći da upadaju u riječ jedan drugom, ali će im se ti upadi računati u ukupno vreme koje imaju za izlaganje.

Moderator posljednje debate će biti dopisnica NBC-a iz Bijele kuće Kristen Voker (Kristen Welker).

Ona je objavila šest tema o kojima će se diskutovati: „Bitka sa COVID-19“, „Američke porodice“, “ Rasizam u Americi“, „Klimatske promjene“, „Nacionalna bezbjednost“ i „Vođstvo“.

Debatu će prenositi sve glavne kablovske mreže uključujući ABC, CBS, CNN, Fox, Fox News Channel, Fox Business Network, PBS, NBC, MSNBC, Noticias Telemundo i C-SPAN.

(Global CIR/Agencije)

Objavljeno u:

Komentiraj