20.000 UMRLIH GLASALO U PENSILVANIJI! Predsjednik Tramp najavio važnu konferenciju o ‘vrlo jasnom i održivom putu do pobjede’

Dok pravni timovi Trampove kampanje u šest ključnih država vode bitku za integritet izbora, ni sam predsjednik ne posustaje u objavljivanju novih dokaza o izbornim prevarama na izborima okončanim 3 novembra ove godine.

tramp-guliani123.jpg

Dokazi o izbornim prevarama i dalje rastu, uključujući 20.000 mrtvih ljudi koji su glasali u Pennsylvaniji i mnogo hiljada širom zemlje. Trenutna imamo vještačke brojeve u korist Bajdena“, naveo je predsjednik Tramp.

U Georgiji je na ovim izborima odbijeno gotovo nula glasačkih listića. U prošlim godinama, blizu 4%. Nije moguće. Morate imati provjeru potpisa na kovertama. Vrlo jednostavno za napraviti. Demokrate se bune jer su ih uhvatili. Daleko više glasova nego što je potrebno za preokret. Republikanci moraju postati žilavi! Brian Kemp

Američki predsjednik Donald Tramp najavio je na Twitteru održavanje konferencije za medije za koju je napisao da je veoma važna.

‘Važna press konferencija advokata o vrlo jasnom i održivom putu do pobjede. Kockice sada lijepo dolaze na svoje mjesto’, napisao je američki predsjednik objavivši da će se održati u 12 sati po lokalnom vremenu.

(Global CIR)

Komentiraj