TAKO RADE KOMUNISTIČKE DRŽAVE! Twitter banovao senatora iz Pensilvanije koji je vodio saslušanje o izbornim prevarama, oglasio se predsjednik Tramp!

Američki predsjednik Tramp ponovo ukazuje na nelogičnosti mainstream medija i velikih tehnoloških kompanija u pokrivanju izbora 2020. godine. Ovaj put oglasio se povodom banovanja Twitter naloga senatora iz Pensilvanije koji je učestvovao u saslušanju Senata povodom izbornih prevara, a zatim se osvrnuo na Bajdenovu ‘popularnost’.

tramp123456-5

“Vau! Twitter je banovao visoko cijenjenog senatora države Pennsylvania Douga Mastriana nakon što je sjajno odradio vođenje rasprave o izbornoj prevari 2020. Oni i Lažne vijesti, radeći zajedno, žele ušutkati istinu. Ne mogu dopustiti da se to dogodi. To je ono što komunističke zemlje rade!”, napisao je američki predsjednik Tramp.

“IZVJEŠTAJ: Bajdenovo obraćanje za Dan zahvalnosti ima samo 1.000 pregleda na mreži, što je rekordno malo. Promatrači kažu da bi kandidat sa 80.000.000 glasova dobio mnogo više gledatelja na mreži.”, napisao je između ostalog Tramp.

“Biden može ući u Bijelu kuću kao predsjednik samo ako može dokazati da njegovih smiješnih “80.000.000 glasova” nije prevarom ili nezakonito dobiveno. Kada vidite što se dogodilo u Detroitu, Atlanti, Philadelphiji i Milwaukeeju, masovna prevara s biračima, on ima veliki nerješiv problem”, naveo je kasnije Tramp.

“VELIKE VIJESTI: Posmatrač izbora u Pensilvaniji: USB diskovi spojeni na mašine dali su Bidenu hiljade glasova. Kaže da sada nedostaje 47 USB uređaja. Svaki upload donosio je Bajdenu 50.000 glasova”, napisao je Tramp u jednom u nizu twittova o izbornim prevarama.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj