PODATKE ZATRAŽIO FBI, DOSTAVLJENI SNIMCI I FOTOGRAFIJE?! Uzbunjivači progovorili i prijavili masovne izborne prevare: Prikolica sa 288.000 glasova ‘nestala’ u Pensilvaniji, 100.000 nevažećih glasova u Wiskonsinu datirano na 3. novembar pa prebrojano, Trampovi glasovi u Michigenu uopće nisu isporučivani, u pojedinim državama radnici skidali i ažurirali podatke na ‘Dominion’ mašinama!

Nekoliko zviždača u utorak je bacilo novu sumnju na izborni proces 2020. godine, tvrdeći da je nestalo do 288.000 glasačkih listića, da još 100.000 nepropisno datirano unatrag, te da su poštanski glasovi za predsjednika Trampa odvajani i nisu isporučivani, dok je dostavljana pošta sa glasovima za Bajdena.

KRA-A-ZAUSTAVITE

U nevjerovatnom izvještaju, američki dostavljač poštanskih pošiljki rekao je da je njegova prikolica sa 144.000-288.000 ispunjenih glasačkih listića, koju je vozio između New Yorka i Pensilvanije, nestala nakon što ju je dostavio u skladište Lancastera u Pensilvaniji.

Drugi je tvrdio da su glasački listići bili namjerno ostavljani od strane poštara u Traverse Cityju, u državi Michigan, gdje je pošta sa Trampovim glasovima stavljana u kante s natpisom “Neisporučiva masovna poslovna pošta”, dok je ista vrsta pošte za Joea Baidena bila isporučena na vrijeme.

A treći izvještaj je pokrenuo nova pitanja o integritetu mašina za glasanje Dominion. Tvrdnje je otkrio projekat Amistad društva Thomas More, koji je pokrenuo neovisnu istragu o procesu glasanja i registracije birača u nekoliko ključnih država. Nedavno je objavio rezultate svojih istraživanja, otkrivajući da je i FBI zatražio nalaze svog Projekta za provjeru integriteta izbora.

Projekt je otkrio potencijalne nedostatke i prevare u vezi sa glasačkim listićima i registracijom birača u nekoliko država koje su potvrdile rezultate koji idu u korist Bajdena. Na današnjoj konferenciji za novinare, grupa je rekla da su uzbunjivači otkrili da su izborni zvaničnici u uglavnom demokratskim područjima manipulirali glasačkim listićima i poštom u kampanji, potencijalno utječući na ishod.

„Danas objavljeni iskazi i dokazi uzbunjivača detaljno opisuju neuspjeh izbornih zvaničnika u većinski demokratskim okruzima da održe kvalitetan nadzor izbornog procesa, omogućavajući ubacivanje u sistem lažnih glasačkih listića. Ti iskazi uključuju fotografije pojedinaca koji nepropisno pristupaju glasačkim aparatima i detaljan prikaz očevidaca kako su lomili zapečaćene kutije i miješali njihov sadržaj sa drugima“, reko je pravni tim ove organizacije, navodi Washington Examiner.

„Navodi, takođe, otkrivaju ilegalne napore radnika pošta koji rade u više država da utiču na izbore u najmanje tri od šest prijelomnih država. Detalji uključuju potencijalno stotine hiljada ispunjenih glasačkih listića u odsustvu koji se prevoze preko tri državne linije i prikolicu napunjenu glasačkim listićima koja nestaje u Pensilvaniji.”

Prilikom pregleda današnjih prijava uzbunjivača, projekat Amistad rekao je:

“Poštanski kooperant Jesse Morgan 21. oktobra prebacio je 144.000-288.000 popunjenih glasačkih listića iz Bethpagea u New Yorku u Lancaster u Pensilvaniji, gdje njegova prikolica s glasačkim listićima nestaje.

Dva odvojena poštanska radnika podizvođaču poštanskog prometa Nathanu Peaseu u dva odvojena navrata kažu da je poštanski ured u Wisconsinu ujutro 4. novembra sakupio preko 100.000 glasačkih listića kako bi datume na glasačkim listićima vratio unazad, tako da bi glasački listići biti prebrojani čak i ako su stigli nakon zakonski propisanog roka.

Računarski stručnjak Gregory Stenstrom iz Pensilvanije svjedočio je da su zastupnik mašina ‘Dominion’ i lokalni izborni funkcioneri više puta preuzimali i ažurirali podatke na mašinama (download i update) kršeći protokol izbornog sistema. Manipuliranjem mašinama za glasanje na dan izbora krši se zakon i onemogućava revizija izbornog procesa bez izravnog forenzičkog pristupa mašinama.

Poštanski radnici u Traverse Cityju, Michigan; Coraopolis, Pennsylvania; Erie, Pennsylvania; i Elkins Park u Pensilvaniji, ukazuju na široko rasprostranjene nezakonite radnje u poštanskoj službi, uključujući naknadno datiranje glasačkih listića, te naređenja da se glasovi za Trampa odlože u kante na kojima stoji naziv ‘neisporučiva poslovna pošta’, dok su se odvojeni Bajdenovi glasovi regularno isporučivali.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:
  1. […] tijelo Arizone ima plenarnu moć da regulira izbor elektora na predsjedničkim izborima’ PODATKE ZATRAŽIO FBI, DOSTAVLJENI SNIMCI I FOTOGRAFIJE?! Uzbunjivači progovorili i prijavili masov… POKUŠAJ NAMETANJA ‘NOVE POLITIČKE PARADIGME I LIDERA’ UZ ELEKTRONSKO GLASANJE, […]

  2. […] tijelo Arizone ima plenarnu moć da regulira izbor elektora na predsjedničkim izborima’ PODATKE ZATRAŽIO FBI, DOSTAVLJENI SNIMCI I FOTOGRAFIJE?! Uzbunjivači progovorili i prijavili masov… POKUŠAJ NAMETANJA ‘NOVE POLITIČKE PARADIGME I LIDERA’ UZ ELEKTRONSKO GLASANJE, […]

  3. […] popušta pred video dokazima o izbornoj prevari: ‘Trebamo izvršiti reviziju potpisa’ PODATKE ZATRAŽIO FBI, DOSTAVLJENI SNIMCI I FOTOGRAFIJE?! Uzbunjivači progovorili i prijavili masov… POKUŠAJ NAMETANJA ‘NOVE POLITIČKE PARADIGME I LIDERA’ UZ ELEKTRONSKO GLASANJE, […]

  4. […] od odbrani moraju uvrstiti ‘ukidanje imuniteta’ velikim tehnološkim kompanijama! PODATKE ZATRAŽIO FBI, DOSTAVLJENI SNIMCI I FOTOGRAFIJE?! Uzbunjivači progovorili i prijavili masov… POKUŠAJ NAMETANJA ‘NOVE POLITIČKE PARADIGME I LIDERA’ UZ ELEKTRONSKO GLASANJE, […]

Komentiraj