PRED NAŠIM OČIMA SE DEŠAVA DRŽAVNI UDAR! Tramp prenio izjavu jednog pristalice: ‘Kradu nam državu, ovo će eskalirati’

Američki predsjednik Donald Tramp svakodnevno se obraća javnosti preko svojih profila na društvenim mrežama, upozoravajući da su predsjednički izbori okončani 3 novembra namješteni u korist Bajdena kroz masovne izborne prevare.

ERERER.jpg

Ko bi mogao predati izbore nekome ko ih je izgubio zahvaljujući stotinama hiljada legalnih glasova u svakoj od prijelomnim država. Kako državom da upravlja nelegalni predsjednik?“, napisao je predsjednik Tramp.

Kako guverner Brian Kemp dozvoljava ovjeru rezultata bez provjere potpisa i uprkos nedavno puštenoj traci s punjenim glasačkih listića? Brojevi njegovih anketa pali su poput kamena. Završio je kao guverner!“, napisao je Tramp citirajući kongresmena Douga Collinsa.

„Ljudi su uznemireni i imaju pravo biti. Georgija ne samo da je podržala Trampa 2016. godine, već i sada. Hoće da predstave da je jedina država na dubokom jugu koja je bila za Bajdena? Jesu li izgubili razum? Ovo će dramatično eskalirati. Ovo je vrlo opasan trenutak u našoj historiji. Činjenica je da su nam ukrali državu. Pred našim očima događa se puč, a javnost ovo više neće trpjeti”, objavio je Tramp citirajući jednog pristalicu koji je izjavu dao tokom velikog mitinga u Georgiji.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:
  1. […] odgodi imenovanje elektora jer su izborni zakoni tih država promijenjeni protivustavno! PRED NAŠIM OČIMA SE DEŠAVA DRŽAVNI UDAR! Tramp prenio izjavu jednog pristalice: ‘Kradu nam… KAKO SE KINESKA AGENTICA ‘PROGURALA’ U VRH AMERIČKE DEMOKRATSKE PARTIJE? Špijunska […]

  2. […] Dok se masi obraćao general Michael Flyn, predsjednik Tramp im iz helikoptera pružio podršku! PRED NAŠIM OČIMA SE DEŠAVA DRŽAVNI UDAR! Tramp prenio izjavu jednog pristalice: ‘Kradu nam… KAKO SE KINESKA AGENTICA ‘PROGURALA’ U VRH AMERIČKE DEMOKRATSKE PARTIJE? Špijunska […]

Komentiraj