PROTEST TRAMPOVIH PRISTALICA U WASHINGTONU! Dok se masi obraćao general Michael Flyn, predsjednik Tramp im iz helikoptera pružio podršku!

Pristalice predsjednika Donalda Trampa okupile su se u subotu u Washingtonu, još jednom iskazujući podršku njegovim naporima za očuvanje integriteta američkih izbora.

flyn

Pristalice s Trampovim zastavama i kapama okupile su se na Trgu slobode u blizini Bijele kuće uzvikujući “Još četiri godine” i “Stop krađi” kako bi mu iskazali podršku predsjedniku Trampu i potaknuli ga da se nastavi boriti za ostanak u Bijeloj kući.

Organizatori skupa Žene za Ameriku očekivali su preko 15.000 učesnika skupa i marša do Vrhovnog suda koji su potvrdili da će prisustvovati.

Predsjednik Tramp, koji je u to vrijeme trebao prisustvovati nogometnoj utakmici vojske i mornarice na West Pointu, izgleda da je bio ugodno iznenađen još jednim iskazom podrške u Washingtonu.

“Vau! Hiljade ljudi koji se u Washingtonu formiraju za zaustavljanje krađe”, objavio je Tramp u subotu ujutro. “Nisam znao za ovo, ali posjetit ću ih! #MAGA”, napisao je Tramp.

Tramp je kasnije krenuo iz Bijele kuće helikopterom ‘Marine One’ na put za New York, ali je odlučio dva tri puta preletjeti iznad oduševljene mase u Washingtonu u znak zahvalnosti za podršku koju mu pružaju.

Baš u tom trenutku je na glavnoj bini govor držao umirovljeni general Michael Flyn, kojeg je predsjednik Tramp nedavno pomilovao, nakon što su pravosudni organi obustavili istragu i odbacili optužbe protiv njega o navodnom dosluhu sa Rusima kao nosnovane.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:
  1. […] odgodi imenovanje elektora jer su izborni zakoni tih država promijenjeni protivustavno! PROTEST TRAMPOVIH PRISTALICA U WASHINGTONU! Dok se masi obraćao general Michael Flyn, predsjednik T… PRED NAŠIM OČIMA SE DEŠAVA DRŽAVNI UDAR! Tramp prenio izjavu jednog pristalice: ‘Kradu […]

  2. […] BAJDEN SPAVAO U RADONČIĆEVOM HOTELU: Da li je tada upoznao i Nasera Keljmendija? PRVO JE PUŠTEN ‘KINESKI VIRUS’ DA BI USLIJEDILO GLASANJE POŠTOM, A ONDA I POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA?! Tramp poručio: Odluku o izborima treba donijeti Vrhovni sud! (VIDEO) AMERIČKI VOJNICI ZNAJU KO JE NJIHOV PREDSJEDNIK! Pogledajte kakav su doček priredili predsjedniku Trampu na početku fudbalske utakmice između sastava ‘Armije i Mornarice’ PROTEST TRAMPOVIH PRISTALICA U WASHINGTONU! Dok se masi obraćao general Michael Flyn, predsjednik T… […]

  3. […] DONALD TRAMP: ‘Brinem se za ovu zemlju ako bude dobila nelegalnog predsjednika’ PROTEST TRAMPOVIH PRISTALICA U WASHINGTONU! Dok se masi obraćao general Michael Flyn, predsjednik T… OVO JE NAJVAŽNIJI GOVOR KOJI SAM IKADA ODRŽAO! Predsjednik Tramp vanredno se obratio naciji: […]

  4. […] DONALD TRAMP: ‘Brinem se za ovu zemlju ako bude dobila nelegalnog predsjednika’ PROTEST TRAMPOVIH PRISTALICA U WASHINGTONU! Dok se masi obraćao general Michael Flyn, predsjednik T… OVO JE NAJVAŽNIJI GOVOR KOJI SAM IKADA ODRŽAO! Predsjednik Tramp vanredno se obratio naciji: […]

Komentiraj