NEOBORIVI DOKAZI O SISTEMSKOJ PREVARI! “Forenzička analiza ‘Dominion’ aparata u Michiganu pokazala da je u softver namjerno ugrađena ‘greška’ s ciljem provođenja sistemske prevare, koja je dovela do promjene rezultata izbora”

Forenzička revizija prebrojavanja predsjedničkih glasova putem softvera ‘Dominion Voting Systems’ koji se koristi u okrugu Antrim u državi Michigan, pokazala je stopu grešaka više od 68%, a revizori tvrde da sistem namjerno stvara greške kako bi mašina mogla “presuditi” kome idu glasovi i promijeniti krajnji rezultat.

DOMINION-MICHIGAN123

Sistem namjerno dizajniran s inherentnim greškama na osnovu kojih su preokrenuti rezultati izbora

“Zaključujemo da je sistem elektronskog glasanja Dominion namjerno i svrhovito dizajniran s inherentnim greškama kako bi stvorio sistemsku prevaru i utjecao na izborne rezultate”, navodi se u revizorskom izvještaju koji je pripremila Allied Security Operations Group.

“Sistem namjerno generira enormno velik broj pogrešaka prilikom glasanja. Elektronički listići se zatim prenose na procjenu. Namjerne pogreške dovode do grupnog procjenjivanja glasačkih listića bez nadzora, transparentnosti i revizijskog traga.”

Nalaze revizije je u ponedjeljak objavio sudija državnog suda Kevin Elsenheimer iz 13. okružnog suda u Michiganu u slučaju gdje je stanovnik okruga William Bailey pokrenuo tužbu protiv okruga Antrim u državi Michigan. Tužba je Allied Security-u omogućila snimanje forenzičkih slika 22 mašine u okrugu i pregled drugog materijala vezanog za izbore.

Početni rezultati u pouzdano republikanskom okrugu na sjeveru Michigana pokazali su vodstvo Bajdena od 7.769 glasova, naprema 4.509 za predsjednika Trampa , koje je dva dana kasnije promijenjeno u Trampovu korist omjerom 9.783-7.289, a na kraju rezultat je bio 9.748-5.960. Odstupanje je prvobitno pripisano grešci službenika koji navodno nije znao da ažurira program u tablicama.

Russell James Ramsland Jr., koji je proveo reviziju i surađivao s NASA-om i Massachusetts Institutom za tehnologiju, osporio je tu tvrdnju. “Ne slažemo se i zaključujemo da je do preokreta rezultata glasanja došlo zbog mašinske greške ugrađene u softver za glasanje koji je dizajniran da stvori grešku,” napisao je u izvještaju.

Dominion Voting Systems odbacio je reviziju, tvrdeći da je ona predmet “kontinuirane zlonamjerne i raširene kampanje dezinformacija” koja podriva povjerenje u izbore 3. novembra. Sistemi ‘Dominiona’ koriste se širom Michigana i u čak 30 država, uključujući nekoliko spornih država na bojnom polju.

Giuliani: Dokazi o prevari su neosporivi

Rezultati koje su potvrdili demokratski zvaničnici u Michiganu kažu da je Bajden dobio tu državu sa 154.000, ali pravni tim predsjednika Trampa i njegovi saveznici i dalje dovode u pitanje rezultate, dijelom tvrdeći da su “rezultat prevare nepouzdanog sistema za glasanja ‘Dominion'”.

“Nalazi u okrugu Antrim, gdje je stopa pogrešaka nevjerovatnih 68%, stopa odbijanja glasačkih listića bila 82%, i gdje nedostaju zapisi o sigurnosti softvera i dosijei procjena, što krši državne i savezne zakone, nisu ništa drugo do zapanjujući”, rekao je u objavi Trampov odvjetnik i bivši savezni tužitelj i gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani. “Dokazi o prevari su neosporivi”, naveo je on.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:

Komentarion this Post

  1. Vucicu ovo je gore od 11 septembra,

    Reply
  1. […] NEOBORIVI DOKAZI O SISTEMSKOJ PREVARI! “Forenzička analiza ‘Dominion’ aparata u … […]

  2. […] NEOBORIVI DOKAZI O SISTEMSKOJ PREVARI! “Forenzička analiza ‘Dominion’ aparata u … […]

  3. […] NEOBORIVI DOKAZI O SISTEMSKOJ PREVARI! “Forenzička analiza ‘Dominion’ aparata u … […]

  4. […] ste stvorili najjaču ekonomiju, poboljšali sigurnost i isporučili vakcinu u rekordnom roku” NEOBORIVI DOKAZI O SISTEMSKOJ PREVARI! “Forenzička analiza ‘Dominion’ aparata u M… (UŽIVO) POČELO GLASANJE ELEKTORA U SAD-u, U TRAMPOVOM TABORU NISU ZABRINUTI! Alternativne liste […]

  5. […] objavio da su hiljade ‘nedržavljana’ glasale u Nevadi tokom predsjedničkih izbora! NEOBORIVI DOKAZI O SISTEMSKOJ PREVARI! “Forenzička analiza ‘Dominion’ aparata u M… (UŽIVO) POČELO GLASANJE ELEKTORA U SAD-u, U TRAMPOVOM TABORU NISU ZABRINUTI! Alternativne liste […]

Komentiraj