MUP Srbije: Postoje dokazi nelegalnog prisluškivanja Vučića i njegove porodice!

Postoje dokazi koji ukazuju da su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

aleksandar-vucic

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova, koja je obrazovana rješenjem ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, do sada je saslušala veliki broj lica i prikupila dokaze koji na to ukazuju.

U skladu sa članom 27 stav 2 Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije, saopšteno je da su  obavještenja primljena od lica za koje se osnovano sumnja da su povezani sa slučajem prisluškivanja predsjednika Srbije Vučića i članova njegove porodice dostavljena na dalju nadležnost Tužilaštvu za organizovani kriminal. 

Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova nastavlja rad po zahtjevu Tužilaštva za organizovani kriminal.  Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je izjavio da je o dosadašnjim rezultatima predistražnog postupka detaljno upoznao Vučića.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj