REPUBLIKANSKI SENATOR POSLAO JASNU PORUKU! Ted Cruz: ‘Donald Tramp ne ide nikamo, Republikanska partija je partija američkih radnika’

Republikanski enator Ted Cruz iz Texasa rekao je tokom svog govora na Konferenciji za konzervativnu političku akciju 2021. godine da bivši predsjednik Donald Tramp “ne ide nikamo”, iako to Demokratska partija želi.

ted-cruz

“U Washingtonu postoji čitav niz glasova koji žele samo izbrisati posljednje četiri godine”, rekao je Cruz tokom svog govora, pod nazivom “Zakon o pravima i slobodi i kultura otkazivanja”, što je izazvalo velike ovacije.

“Gledaju Donalda J. Trampa i gledaju milione i milione nadahnutih ljudi koji su se borili zajedno s predsjednikom Trampom, uplašeni su i žele da on ode. Dopustite mi da vam kažem ovo direktno: Donald J. Tramp ne ide nikamo.”

Teksaški republikanac nastavio je rekavši da „Republikanska partija nije stranka samo državnih klubova. Republikanska partija je partija radnika željezara i građevinskih radnika, radnika na cjevovodima i vozača taksija, policajaca i vatrogasaca, konobara i konobarica te muškaraca i žena sa žuljevima na rukama koji rade za ovu zemlju. To je naša partija i takva treba i ostati.”

(Global CIR/Amel Jašarević)

Komentiraj