OPSADNO STANJE U ZGRADI BIVŠE PREDSJEDNICE HRVATSKE: Sve je bilo puno specijalaca, stigli i snajperisti: Žena zaključana u stanu prijetila bombama!

U zgradu u Bauerovoj ulici u Zagrebu u kojoj živi bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, ušle su dvije antiterorističke jedinice. Stigli su teško naoružani i sa psima. Na terenu je bilo najmanje 10 vozila i sve je bilo puno policije, javlja “24 sata”.

Policija je izvijestila kako su dobili dojavu o mogućoj osobi koja se želi samopovrijediti i kako joj je, najvjerovatnije, potrebna medicinska pomoć. Došli su i iz plinare, a snajperisti su otišli sa stražnje strane. Kolinda Grabar-Kitarović u tom trenutku bila je na terenu u Petrinji.

Kako je piše Index, do intervencije je došlo nakon što se u jednom stanu zatvorila neimenovana žena i prijetila. Na prozoru stana bila su izvješena dva bijela papira na kojima piše “u stanu su bombe.”

Specijalci iz Lučkog su došli kako bi pregovarali s njom. Oni su oko 12:45 upali u stan i odveli ženu, čime je okončana ova dramatična situacija, javlja Index.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj