SVE VIŠE HRVATA ZA IZLAZAK IZ EU! Prekršen Ustav Republike Hrvatske: ‘Izađimo iz EU jer smo joj nezakonito i pristupili’

Zbog izmjena zakona o HNB-u, Europska središnja banka poslala je jasnu poruku i Vladi i Saboru da se bez te institucije ne može ništa mijenjati. Dnevnik Nove TV u posjedu je dopisa koji je iz Frankfurta stigao hrvatskoj vlasti.

Most je htio donijeti izmjenu zakona koji bi omogućio ulazak revizije u središnju banku i kontrolu trošenja novca. Izmjene je predložilo 45 zastupnika iz vladajućih stranaka, a dobili su i potporu nekih iz oporbe.

Iz Europske središnje banke upozoravaju kako se Hrvatska ugovorno obvezala s Europskom unijom te da je dužna savjetovati se sa središnjom bankom oko propisa koji uključuju HNB i da ne mogu na svoju ruku izmjenjivati zakon.

Ulaskom u EU postali smo suglasni da europsko zakonodavstvo ima prvenstvo pred nacionalnim, a to smo i potpisali.

Europska središnja banka u svom pismu navodi da je savjetovanje oko izmjena ovih propisa obavezno, te su o povredi obveze o svemu obavijestili i Europsku komisiju.

Komisija pak može od Hrvatske tražiti očitovanje, pa mogu zbog svega uslijediti i novčane kazne, a one nisu male.

Hrvatska ima zastavu, grb i himnu, ali svoju samostalnost više nema. Nitko nam ju nije oteo oružjem. Mi smo se svoje samostalnosti dobrovoljno odrekli svojim potpisom i ulaskom u EU.

Cijela kampanja oko ulaska u EU je bila namještena (ljudima se mjesecima ispirao mozak pro EU kampanjom, a negativne stvari oko ulaska u EU se uopće nisu mogle čuti), a čak se i ustav mijenjao kako bi referendum za EU prošao. Sukladno tome, cijeli taj proces ulaska hrvatske u EU je nezakonit i trebalo bi pokrenuti postupak raskidanja ugovora sa Europskom unijom tj. referendum na kojem će građani odlučiti žele li se odreći svoje države i biti sluge Bruxellesa i dio Euroslavije ili žele svoju samostalnu državu iz koje se građani neće morati iseljavati trbuhom za kruhom na drugi kraj svijeta.

Bivša premijerka Jadranka Kosor i bivši predsjednik RH Ivo Josipović, dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, potpisali su takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum.

Potpisivanje Lisabonskog ugovora za udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije narodnog referenduma, zbog čega su 2011.-te godine podignute kaznene prijave protiv J.Kosor i I.Josipovića.

Tražimo od ministra policije, USKOK-a i DORH-a da postupi po njima.

Nakon potpisivanja Lisabonskog sporazuma proveden je referendum o ulasku u EU, također na nezakonit način jer je DIP prijavio 605,103 više birača ( ubacio je u računalo imena osoba koji su 90-ih napustili Hrvatsku)!

Dakle,dva puta su hrvatski građani prevareni od političke korporativne HDZSDP oligarhije.

Mi smo nezakonito u EU! Imamo potpuno zakonsko pravo izaći iz nje!! Neka to provedu legalne institucije ako neće sprovedimo mi jer mi smo većinski vlasnici države, a ne ova kriminalna politička manjina.

Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima ( Universal Declaration of Human Rights)

Član 19.

Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sva ljudska bića su rođena slobodna i jednaka u dostojanstvu i pravima.

Podsjećamo na prisegu ‘hrvatskih’ zastupnika

“Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske”.

(Global CIR/fb.istinomprotivlaži/11. 05. 2016.)

Komentiraj