(VIDEO) VEĆ NAJAVILI KANDIDATURU: Pogledajte kandidate za predsjednika RS-a i srpskog člana Predsjedništva BiH!

U sinoćnjoj emisiji ‘Globalno’ Borisa Malagurskog po prvi put je spomenuto formiranje euroskeptičnog ili anti-evropskog pokreta u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Jedan od gostiju u emisiji je bio i Vanja Elez urednik najgledanije emisije koja se producira u Republici Srpskoj, Teorija Zavjere. On je najavio osnivanje jednog ovakvog pokreta i konačno stvaranje fronta za zaštitu domaćih interesa, jer vlast i opozicija u Republici Srpskoj provode istu politiku od kraja rata na ovim prostorima.

Inače tema emisije je bila “Ko kontroliše naše vlasti u našim državama”, a gosti su bili Dejan Lučić poznati pisac krimi romana, Konstantin Savić kandidat na prethodnim izborima za načelnika opštine Teslić i već pomenuti Vanja Elez urednik i autor nekoliko emisija na lokalnim TV stanicama u BiH.

Posebno je zanimljiv  bio duel Savića i Eleza o euro-atlanskim integracijama, te najava oba gosta da ih možemo očekivati kao kandidate na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini.

Kako je Savić najavio da se može očekivati njegova kandidatura za člana predsjedništva Bosne i Hercegovine, Elez je rekao da će se on onda kandidovati za predsjednika Republike Srpske.

Pogledajte i cijelu emisiju…

(Global CIR/isarajevo)

Komentarion this Post

  1. Ovaj iz Teslica je teska budala…

    Reply
  2. …ovaj iz Teslica je zagovor srba protiv EU, zamisli bolan da ovaj covjek predstavlja Eu viziju…..

    Reply

Komentiraj