UBLAŽENA PRVOBITNA KAZNA: Kraljevski klub od ljeta smije dovoditi pojačanja

Svjetski nogometni prvak Real Madrid moći će dovoditi pojačanja od lipnja nakon što mu je Sportski arbitražni sud (CAS) za sedam mjeseci smanjio prvotno izrečenu kaznu FIFA-e, priopćio je u utorak klub sa sjevera Madrida.

Krovna nogometna organizacija FIFA bila je kaznila Real Madrid zbog nepravilnosti prilikom dovođenja maloljetnih nogometaša, zabranivši mu dovođenje novih igrača do siječnja 2017.

Klub se žalio Sportskom arbitražnom sudu koji je razmotrio slučaj prije šest dana, prenosi Hina.

“Sud nam je danas priopćio odluku prema kojoj je djelomično ublažio kaznu zabrane registriranja igrača tijekom iduća dva prijelazna roka, smanjivši kaznu za jedno razdoblje. Žalimo što sud nije imao dovoljno hrabrosti za potpuno otklanjanje nepravedne kazne “, priopćio je Real Madrid na svojoj internetskoj stranici.

Vodeća momčad španjolskog prvenstva od idućeg ljeta smije registrirati i koristiti nove igrače, no do tada može prodati nekoga od postojećih igrača.

Za dvanaest dana otvara se prijelazni rok i jedini igrač koji je spreman napustiti klub, a da ne bude posuđen, je kolumbijski reprezentativac James Rodriguez (25) koji nezadovoljan malom minutažom.

 

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj