(VIDEO) BOSNO MOJA, PREĐI NA DRUGOGA! Damir Nikšić u ‘The Loft Club-u’ u Sarajevu!

Novogoidišnje proslave su za nama i svi polako skupljamo snagu za nove radne pobjede. Nije ni čudo da psiholozi kažu da je nakon praznika najdepresivniji dio godine za većinu populacije. Nekako nevoljno se budimo iz zimskog sna i lagano hvatamo tempo. Osim toga društvena dešavanja su svedena na minimum, pa čak i kada bi htjeli da se negdje provedemo, ponuda je slabašna.

Upravo zato, Klub Loft se potrudio da razbije cijelu tu kolotečinu, te nam donosi gostovanje najpoznatijeg bh konceptualnog umjetnika i stand-up komičara Damira Nikšića. U prelijepom ambijentu Loft Kluba na šestom spratu u centru grada, gdje možete videjti cijeli grad pod svojim nogama, moći ćete uživati i u uvijek nadahnutom nastupu vedete domaćeg stand-up-a.

Nakon svoje kandidature za načelnika opšćine Centar, kojim je zabilježio izvanredan rezultat od 11%, Damir je nastavio i sa svojim angažmanom na društvenim mrežama, gdje nas podsjeća na akutne probleme sa kojima se svakodnevno susrećemo. Upravo zato su njegovi nastupi, kao sublimacija njegovih razmišljanja i zaključaka toliko zanimljivi i svaki put novi i osvježeni.

Loft Klub se potrudio da Sarajevu ponudi jedan novi koncept zabave, pa svi oni koji nisu do sada posjetili ovo mjesto, prijatno će se iznenaditi. Ulaz od 5 KM je više nego simboličan, pogotovo kada se uzme u obzir da je u tu cijenu uključena i konzumacija pića po izbore, koju bi svakako svi posjetioci platili. Dakle, 12.01.2017. Loft Klub i Damir Nikšić vas čekaju, a vaše je samo da se pojaviti i dobro zabavite.

Pozivnicu na ovaj događaj poslao je i sam Nikšić:

 

 

(Global CIR)

 

 

Komentiraj