(VIDEO) SRBIJANSKI PREMIJER NE GUBI VRIJEME: Pogledajte prvi Vučićev predizborni spot za šefa države

Nakon što je srpski premijer Aleksandar Vučić potvrdio svoju kandidaturu za mjesto predsjednika Republike Srbije, objavio je i prvi službeni video spot kojim je nasmijao mnoge, ne samo u Srbiji već u čitavoj regiji.

Video je srbijanski premijer objavio na svojem Facebook profilu uz popratni tekst: ‘Aleksandar Vučić spasio je Srbiju od bankrota i izveo zemlju na pravi put. Ne smijemo odustati! Srbija mora nastaviti naprijed. Jače! Brže! Bolje!’

Let iz noćne more

Putnicima nepoznatog zrakoplova na nedefiniranom letu obraća se kapetan, odnosno pilot, govori: ‘Dame i gospodo, govori vam vaš kapetan’, nakon toga obraća im se drugi pilot riječima: ‘Govori vam vaš drugi kapetan’. Zbunjenim putnicima ništa nije jasno, potom se iz putničkog dijela zrakoplova kadar seli u pilotsku kabinu u kojoj počinje svađa dva pilota.

I jedan i drugi željeli bi upravljati zrakoplovom, svaki u svoju stranu, svojim putem. Jedan ga okreće u jednu stranu, drugi pilot pak u drugu stranu. Među putnicima u zrakoplovu vlada totalna panika, njišu se, ispadaju iz stolica.. lijevo, desno, lijevo, desno… Zrakoplov se trese, a onda sve stane.

Pojavi se srbijanski premijer Aleksandar Vučić, prene se, sugerirajući kako je sve do sada bio njegov san govori: ‘Ovo bi mogla biti najgora noćna mora. Naša zemlja je, kao i ovaj avion, povjerena na upravljanje dvojici ljudi. Predsjedniku i premijeru. I ako ta dva čovjeka vode državu u različitim smjerovima nećemo očuvati stabilan kurs kojeg trenutno imamo”, kaže Vučić u svojem promospotu.

Александар Вучић спасио je Србију од банкрота и извео земљу на прави пут. Не смемо одустати! Србија мора да настави напред. Јаче! Брже! Боље!

Posted by Александар Вучић on miércoles, 15 de febrero de 2017

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj