KOBAN DAN ZA SRBIJANSKU MINISTRICU: Imala dva udesa, auto potpuno smrskan!

Ministarka u Vladi Srbije, Slavica Đukić Dejanović u toku današnjeg dana doživjela je čak 2 udesa. Prvi se dogodilo na samom ulazu u Vranje gdje je prisustvovala predizbornom mitingu Aleksandra Vučića, a drugi u kojem je automobil u kojem je bila potpuno uništen, dogodio se u povratku kroz Grdeličku klisuru. Srećom, ministarka nije doživjela teže povrede.

Ona je bila na predizbornom mitingu Aleksandra Vučića u Vranju, kojem su prisustvovali i lider SPS Ivica Dačić i njihov koalicioni partner Dragan Marković Palma, kao i drugi koalicioni partneri SNS-a. Zamjenik predsjednika SPS-a Žarko Obradović je za Kurir izjavo da je do udesa došlo jer je pukla guma na automobilu, koji je zato skrenuo sa svog pravca i udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Član Izvršnog odbora SPS-a Brako Ružić je za Kurir rekao da ne zna nikakve detalje, osim da je u trenutku udesa samo vozač bio sa Slavicom Đukić. – Čuo sam da je prebačena u Klinički centar. Važno je da su živi i zdravi – rekao je Ružić za Kurir. Kako Kurir saznaje, u bolnici u Nišu je došao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Foto: Dragan Kadić

Milutin Mrkonjić je zua Kurir rekao da je čuo da nema ozbiljnih povreda i da Slavici želi brz oporavak. Prema prvim informacijama Tanjuga, ministarka bez portfelja ima povrede glave i ramena i zbog toga je večeras upućena na hitnu dijagnostiku i opservaciju u niškom kliničkom centru.- Evo nalazim se u Kliničkom centru, još uvijek se ništa ne zna, čekamo da ljekari obave snimanje da bi se znalo kakav je stepen njenih povreda. Ona je od sada u rukama ljekara. Pa kada ljekari sve završe znat ćemo šta i kako je.

Prema najnovijim informacijama, ministarka se nalazi na snimanju, na skeneru, gdje se utvrđuju povrede, a zabrinut ispred sobe čekao ju je predsjednik Gradskog odbora SPS -a Žarko Ranković.

 

(Global CIR/Kurir.rs)

Komentiraj