(VIDEO) KADA SE DJECA UMIJEŠAJU U ‘VISOKU POLITIKU’! Tek što je počeo da odgovara na pitanja kolege iz londonskog studija, u sobu engleskog profesora utrčalo je dvoje njegove djece!

Tek što je počeo da odgovara na pitanja kolege iz londonskog studija, u sobu iz koje se uživo javio preko Skypea, uletjela je njegova kćerka, četvorogodišnja Marrion. Da situacija bude još komičnija ubrzo se za sestrom u hodalici „dovezla“ i beba

 Robert Kelly, profesor političkih nauka na južnokorejskom Nacionalnom univerzitetu u Busanu i politički analitičar BBC-ja, ozbiljno se spremio za uključenje u program i ozbiljnu diskusiju o predsjednici Južne Koreje. A onda je sve pošlo naopako!

Tek što je počeo da odgovara na pitanja kolege iz londonskog studija, u sobu iz koje se uživo javio preko Skypea, uletjela je njegova kćerka, četvorogodišnja Marrion.

Roberte, mislim da je u sobu ušlo jedno od tvoje djece“, spomenuo je kolega onako usput. Da situacija bude još komičnija ubrzo se za sestrom u hodalici „dovezla“ i beba – sin James. „Izvinite“, uspio je da izgovori nasmijani Robert Kelly, ali vidno razbijene koncentracije.

Najsmješniji dio je uslijedio kada je žena, supruga ili dadilja kojoj su djeca„pobjegla“, uletjela za njima i nekako ih odnijela iz sobe.

Preozbiljno uključenje je moglo da se nastavi…

 

(Global CIR/Agencije)

 

Komentiraj